Påskecookies er en super måde at afrunde en påskefrokost på. Opskriften er en klassisk cookie-opskrift med små, knuste påskeæg i.
Påskecookies ser fine ud til kaffen i påskedagene, men endnu vigtigere: De smager super godt.
Kan du lide marcipan-påskeæg og cookies, er dette den helt rette blanding, alt i alt påskens skønneste kager.
Jeg bruger nogle gange en blanding marcipan-æg og chokolade med hasselnødder, for nødder smager altid dejligt i cookies.
Opskrift på påskecookies
Påskecookies med små marcipanæg
Ingredienser
- 100 g smør - blødt
- 100 g sukker
- 100 g brun farin
- 1 stort æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 160 g marcipanæg - knuste
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader almindelig over- og undervarme. Kom bagepapir på to bageplader.
- Knus dine påskeæg let med bagsiden af en kniv, så du stadig kan se dele af det farvede sukkerlag.
- Pisk det bløde smør med farin og sukker. Tilsæt ægget og pisk videre.
- Tilsæt hvedemel sammen med vaniljesukker og bagepulver, vend det i sukkermassen. Tilsæt nu de knuste påskeæg og vend dem i dejen.
- Fordel dejen med to teskeer på de to bageplader og bag dem i 12-14 minutter.
- Kom dine påskeæg på en bagerist og lad dem køle lidt af før servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Hvis du vil have fuld smæk på farverne, kan du tage dine påskecookies ud af ovnen efter fem minutters bagetid og lige drysse flere knuste påskeæg udover.
Hvis du vil bage andre kager til påsken, kan du se vores samling af søde opskrifter her: Påskekager, brød og hjemmelavede påskeæg.
Se også inspiration til påskefrokosten her: 10 retter til din påskefrokost.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
lise uhrskov
Virkelig lækre