Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Påskecookies med små marcipanæg

Påskecookies med små marcipanæg

Påskecookies
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Påskecookies er en super måde at afrunde en påskefrokost på. Opskriften er en klassisk cookie-opskrift med små, knuste påskeæg i.

Påskecookies ser fine ud til kaffen i påskedagene, men endnu vigtigere: De smager super godt.

Kan du lide marcipan-påskeæg og cookies, er dette den helt rette blanding, alt i alt påskens skønneste kager.

Jeg bruger nogle gange en blanding marcipan-æg og chokolade med hasselnødder, for nødder smager altid dejligt i cookies.

Opskrift på påskecookies

Påskecookies med små marcipanæg

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Påskecookies er en super måde at afrunde en påskefrokost på. Opskriften er en klassisk cookie-opskrift med små, knuste påskeæg i.
Antal: 20 stk
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g smør (blødt)
  • 100 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 stort æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 160 g marcipanæg (knuste)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig over- og undervarme. Kom bagepapir på to bageplader.
  2. Knus dine påskeæg let med bagsiden af en kniv, så du stadig kan se dele af det farvede sukkerlag.
  3. Pisk det bløde smør med farin og sukker. Tilsæt ægget og pisk videre.
  4. Tilsæt hvedemel sammen med vaniljesukker og bagepulver, vend det i sukkermassen. Tilsæt nu de knuste påskeæg og vend dem i dejen.
  5. Fordel dejen med to teskeer på de to bageplader og bag dem i 12-14 minutter.
  6. Kom dine påskeæg på en bagerist og lad dem køle lidt af før servering.

Næringsindhold

Kalorier144kcalKulhydrater20gProtein2gFedt7gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.2gKolesterol20mgNatrium52mgKalium34mgKostfibre0.4gSukker13gVitamin A139IUCalcium9mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Hvis du vil have fuld smæk på farverne, kan du tage dine påskecookies ud af ovnen efter fem minutters bagetid og lige drysse flere knuste påskeæg udover.

Hvis du vil bage andre kager til påsken, kan du se vores samling af søde opskrifter her: Påskekager, brød og hjemmelavede påskeæg.

Se også inspiration til påskefrokosten her: 10 retter til din påskefrokost.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. lise uhrskov skriver

    marts 07, 2025 at 11:45 am

    Virkelig lækre

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)
  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser
  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required