• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Påskecookies med små marcipanæg

Påskecookies med små marcipanæg

Påskecookies
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  8. april 2023 - Udgivet:  8. april 2023

Påskecookies er en super måde at afrunde en påskefrokost på. Opskriften er en klassisk cookie-opskrift med små, knuste påskeæg i.

Påskecookies ser fine ud til kaffen i påskedagene, men endnu vigtigere: De smager super godt.

Kan du lide marcipan-påskeæg og cookies, er dette den helt rette blanding, alt i alt påskens skønneste kager.

Jeg bruger nogle gange en blanding marcipan-æg og chokolade med hasselnødder, for nødder smager altid dejligt i cookies.

Opskrift på påskecookies

Påskecookies
Karen SenecaKaren Seneca

Påskecookies med små marcipanæg

5 fra 3 stemmer
Påskecookies er en super måde at afrunde en påskefrokost på. Opskriften er en klassisk cookie-opskrift med små, knuste påskeæg i.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 20 stk
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 144
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g smør - blødt
  • 100 g sukker
  • 100 g brun farin
  • 1 stort æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 160 g marcipanæg - knuste

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig over- og undervarme. Kom bagepapir på to bageplader.
  2. Knus dine påskeæg let med bagsiden af en kniv, så du stadig kan se dele af det farvede sukkerlag.
  3. Pisk det bløde smør med farin og sukker. Tilsæt ægget og pisk videre.
  4. Tilsæt hvedemel sammen med vaniljesukker og bagepulver, vend det i sukkermassen. Tilsæt nu de knuste påskeæg og vend dem i dejen.
  5. Fordel dejen med to teskeer på de to bageplader og bag dem i 12-14 minutter.
  6. Kom dine påskeæg på en bagerist og lad dem køle lidt af før servering.

Næringsindhold

Kalorier: 144kcalKulhydrater: 20gProtein: 2gFedt: 7gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.2gKolesterol: 20mgNatrium: 52mgKalium: 34mgKostfibre: 0.4gSukker: 13gVitamin A: 139IUCalcium: 9mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Hvis du vil have fuld smæk på farverne, kan du tage dine påskecookies ud af ovnen efter fem minutters bagetid og lige drysse flere knuste påskeæg udover.

Hvis du vil bage andre kager til påsken, kan du se vores samling af søde opskrifter her: Påskekager, brød og hjemmelavede påskeæg.

Se også inspiration til påskefrokosten her: 10 retter til din påskefrokost.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. lise uhrskov

    marts 07, 2025 at 11:45 am

    Virkelig lækre

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required