• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Ovnbagte kyllingelår

Ovnbagte kyllingelår

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er nemme at lave, og så er kyllingelår altid børnevenlige. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.6 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
57
SHARES
FacebookMessenger57PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  31. maj 2021

Indhold

  1. Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.
  2. Opskrift på ovnbagte kyllingelår
  3. Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade
  4. Note

Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er et sikkert børnehit, og samtidig er den rimelig billig ret.

Kyllingelår er nemlig til at købe for fornuftige penge, og du kan sagtens lave en rigtig god lækker aftensmad ud af dem.

Her har jeg marineret kyllingelårene med en god og nem ketchup marinade, som tilfører kyllingelårene en god smag.

Opskriften er beregnet til fire personer, og mængden lyder måske voldsomt, men det meste er jo ben. Du kan justere til som du synes, men min erfaring er, at omkring 1,5 kilo kyllingelår passer til fire personer.

Se flere populære opskrifter her:

  • Kyllingelår med spidskål og kartofler
  • Kyllingelår stegt i gryde
  • Grillet kyllingelår

Opskrift på ovnbagte kyllingelår

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er nemme at lave, og så er kyllingelår altid børnevenlige. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade

4.59 fra 12 stemmer
Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 1401
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Kyllingelår
  • 1,6 kg kyllingelår - svarende til ca. 16 stk.
Ketchup marinade
  • 100 g tomatketchup
  • 20 g soja
  • 20 g olivenolie
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  3. Fordel kyllingelår ud på bagepladen, men sørg for der en smule luft mellem dem.
  4. Rør ingredienserne til din ketchup marinade sammen.
  5. Smør marinaden ud på kyllingelårene. Krydr med lidt ekstra salt.
  6. Giv nu de ovnbagte kyllingelår ca. 40 minutter midt i ovnen ved 180 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 1401kcalKulhydrater: 32gProtein: 179gFedt: 59gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 11gEnkelumættet fedt: 28gTransfedt: 0.1gKolesterol: 830mgNatrium: 5228mgKalium: 2557mgKostfibre: 1gSukker: 22gVitamin A: 805IUVitamin C: 4mgCalcium: 116mgJern: 9mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

De færdigstegte og ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade køles en smule af inden servering, da de er meget varme!

Servér de lækre kyllingelår med en lækker kartoffelsalat med spidskål.

Du kan også tilberede de ketchupmarinerede kyllingelår på grillen. Her er det ved indirekte varme og ca. 200 grader i grillen. Stegetiden er omkring 40-45 minutter. Vendes gerne undervejs.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne Mortensen

    juni 28, 2022 at 12:25 pm

    Hej Holger. Jeg kan rigtig godt lide dine opskrifter, men jeg synes, det er noget bøvlet at angive ketchup, olivenolie og sojasauce i GRAM - hvorfor ikke spiseskefulde?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 28, 2022 at 1:01 pm

      Hej Marianna
      Mange tak for det, og jeg kan godt forstå din pointe 🙂
      Jeg forsøger blot at være så præcis som muligt. Og her synes jeg det nemmeste er, at veje eks. ketchup af. Der er jo også forskel på størrelsen af spiseskeer - og hvor meget man kommer i.
      Måske skal jeg fremover forsøge at få begge mål med. Det prøver jeg lige at arbejde videre med.
      Tak for indspark 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required