Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er nemme at lave, og så er kyllingelår altid børnevenlige. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.6 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
60
SHARES
FacebookMessenger60PinterestEmailSMS
Indhold
  • Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.
  • Opskrift på ovnbagte kyllingelår
  • Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Note
  • Kommentarer

Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade er et sikkert børnehit, og samtidig er den rimelig billig ret.

Kyllingelår er nemlig til at købe for fornuftige penge, og du kan sagtens lave en rigtig god lækker aftensmad ud af dem.

Her har jeg marineret kyllingelårene med en god og nem ketchup marinade, som tilfører kyllingelårene en god smag.

Opskriften er beregnet til fire personer, og mængden lyder måske voldsomt, men det meste er jo ben. Du kan justere til som du synes, men min erfaring er, at omkring 1,5 kilo kyllingelår passer til fire personer.

Se flere populære opskrifter her:

  • Kyllingelår med spidskål og kartofler
  • Kyllingelår stegt i gryde
  • Grillet kyllingelår

Opskrift på ovnbagte kyllingelår

Ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Her får du min opskrift på ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade. Det er en nem og lækker måde at lave kyllingelår på, og de kan også grilles.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Kyllingelår
  • 1,6 kg kyllingelår (svarende til ca. 16 stk.)
Ketchup marinade
  • 100 g tomatketchup
  • 20 g soja
  • 20 g olivenolie
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  3. Fordel kyllingelår ud på bagepladen, men sørg for der en smule luft mellem dem.
  4. Rør ingredienserne til din ketchup marinade sammen.
  5. Smør marinaden ud på kyllingelårene. Krydr med lidt ekstra salt.
  6. Giv nu de ovnbagte kyllingelår ca. 40 minutter midt i ovnen ved 180 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier1401kcalKulhydrater32gProtein179gFedt59gMættet fedt12gFlerumættet fedt11gEnkelumættet fedt28gTransfedt0.1gKolesterol830mgNatrium5228mgKalium2557mgKostfibre1gSukker22gVitamin A805IUVitamin C4mgCalcium116mgJern9mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

De færdigstegte og ovnbagte kyllingelår med ketchup marinade køles en smule af inden servering, da de er meget varme!

Servér de lækre kyllingelår med en lækker kartoffelsalat med spidskål.

Du kan også tilberede de ketchupmarinerede kyllingelår på grillen. Her er det ved indirekte varme og ca. 200 grader i grillen. Stegetiden er omkring 40-45 minutter. Vendes gerne undervejs.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne Mortensen skriver

    juni 28, 2022 at 12:25 pm

    Hej Holger. Jeg kan rigtig godt lide dine opskrifter, men jeg synes, det er noget bøvlet at angive ketchup, olivenolie og sojasauce i GRAM - hvorfor ikke spiseskefulde?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juni 28, 2022 at 1:01 pm

      Hej Marianna
      Mange tak for det, og jeg kan godt forstå din pointe 🙂
      Jeg forsøger blot at være så præcis som muligt. Og her synes jeg det nemmeste er, at veje eks. ketchup af. Der er jo også forskel på størrelsen af spiseskeer - og hvor meget man kommer i.
      Måske skal jeg fremover forsøge at få begge mål med. Det prøver jeg lige at arbejde videre med.
      Tak for indspark 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required