Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Orientalske koteletter

Orientalske koteletter (i fad med karry og masser af grøntsager)

orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager
4.9 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.5k
SHARES
FacebookMessenger1.5kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Orientalske koteletter
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på orientalske koteletter
  • Noter
  • Kommentarer

Orientalske koteletter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 26 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her er min opskrift på orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager. Skøn, hurtig og nem aftensmad, der smager himmelsk godt.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Grøntsager
  • 1 lille broccoli i små buketter
  • 1 fennikel halveret og snittet i tynde skiver
  • 200 g gulerødder i tynde skiver, jeg bruger de små snackgulerødder
  • 1 løg halveret, i tynde skiver
  • 0,5 spidskål snittet fint
  • 3 tsk karry
  • 5 dl madlavningsfløde eller fløde, kokosmælk kan også bruges
  • 1 citron lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Koteletter
  • 4 koteletter uden ben
  • 1 spsk smør til stegning
  • 2 spsk hoisin sauce
  • 2 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber
Ris
  • 200 g ris til fire personer

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Gør alle grøntsagerne klar som anvist. De forskellige mængder kan sagtens justeres til som du synes.
  3. Fordel grøntsagerne i en bradepande eller et ildfast fad.
  4. Tilsæt karry og madlavningsfløde og vend det forsigtigt rundt. Madlavningsfløde kan erstattes af en almindelig fløde eller evt. kokosmælk.
  5. Dryp også lidt friskpresset citronsaft over og krydr med salt og friskkværnet peber.
  6. Stil fadet ind i ovnen og giv det nu 10 minutter.
  7. Imens varmer du en pande op ved høj varme, og kommer smør på. Lad lige smørret bruse af.
  8. Kom så koteletterne på panden, og de skal blot have farve og stegeskorpe på begge sider.
  9. Imens koteletterne brunes af, pensles de med lidt hoisin sauce (kan udelades), og krydres med karry, salt og friskkværnet peber.
  10. Når fadet i ovnen har fået de 10 minutter, tages det ud af ovnen. Læg nu de orientalske koteletter ovenpå grøntsagerne, og dryp gerne stegeskyen over kødet.
  11. Stil det orientalske fad tilbage i ovnen, og giv det 15 minutter.
  12. Imens koger du ris som anvist på pakken. Er kogetiden på risene længere end de 15 minutter, kan du med fordel sætte risene over tidligere, og ellers kan fadet med de orientalske koteletter og grøntsager sagtens tåle at stå nogle minutter, mens du venter på at risene bliver færdige.

Næringsindhold

Kalorier677kcalKulhydrater81gProtein48gFedt19gMættet fedt8gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.2gKolesterol123mgNatrium1575mgKalium2093mgKostfibre13gSukker17gVitamin A9849IUVitamin C210mgCalcium378mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på orientalske koteletter

Orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager er en himmelsk lækker ret til aftensmad, og så er retten utrolig nem at lave.

Koteletterne skal godt nok lige brunes på en pande, men ellers laver du hele retten i samme fad, og den er derfor en af de populære retter med mad i fad.

Du kan bruge forskellige slags grøntsager i fadet, og sagtens udskifte nogle af grøntsagerne i opskriften med andre. Eks. er porrer også gode.

Opskriften på de karrykrydrede koteletter med grøntsager i fad er beregnet som en hovedret til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Gammeldags koteletter i fad med flødesovs
  • Nemme koteletter i fad med grøntsager
  • Lækre italienske koteletter med peberfrugter
  • Koteletter i sticky sauce med stegt broccoli og blomkål

Noter

De orientalske koteletter med karry og grøntsager serveres straks sammen med de kogte ris.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Else Elisabeth Lund skriver

    februar 18, 2023 at 12:04 am

    Tak for alle de dejlige opskrifter, de gør stor lykke for alle

    Svar
  2. Janni Erbs skriver

    oktober 15, 2022 at 7:53 pm

    Mums - en virkelig god opskrift. Tak for den 🙂

    Svar
  3. Lis Rützou skriver

    april 09, 2021 at 3:23 pm

    Hvor er jeg glad, da jeg fandt dine opskrifter. ( så fint forklaret og med billeder) .

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 09, 2021 at 4:54 pm

      Tusind tak, Lis - det er jeg super glad for at høre.
      Rigtig god fornøjelse.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required