Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Nougatknas - lækker konfekt med nougat og mandler

Nougatknas - lækker konfekt med nougat og mandler

billederesultat for nougatknas
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
101
DELINGER
Facebook101PinterestSMSEmailMessenger

Her får du en nem opskrift på nougatknas. Hjemmelavet konfekt med lækker nougat og mandelsplitter. Perfekt til jul, og den er nem at lave.

Hvis du lige som mig elsker nougat, ja så skal du prøve disse vidunderlige nougatknas.

Super simpel julekonfekt, der laves af blød nougat og mandler.

Massen fordeles i små aluforme, som derefter stilles et køligt sted inden dine nougatknas er stivnet.

Og så er det ellers bare med at nyde dette fantastiske juleknas.

Opskrift på nougatknas

Nougatknas - lækker konfekt med nougat og mandler

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her får du en nem opskrift på nougatknas. Hjemmelavet konfekt med lækker nougat og mandelsplitter. Perfekt til jul, og den er nem at lave.
Antal: 20 stk.
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g nougat (blød nougat)
  • 50 g mandelsplitter

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom mandelsplitterne på en tør pande og rist dem til de bliver let gyldne, tag den af varmen og lad dem køle af. Pas på mandelsplitterne ikke bliver for mørke.
  2. Smelt den bløde nougat over vandbad. Den kan også smeltes direkte i en lille gryde.
  3. Når nougaten er smeltet tages den af varmen, og de ristede mandelsplitter vendes i. Fordeles godt.
  4. Massen fordeles nu som nougatknas i små aluforme, og stilles køligt til de stivner.

Næringsindhold

Kalorier400kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Nougatknas opbevares bedst i en lufttæt dåse, gerne et køligt sted.

Holdbarheden skal du ikke tænke på, da de så lækre, at de hurtigt på mystisk vis forsvinder. Så er du advaret.

Se også disse opskrifter:

Cornflakestoppe - verdens hurtigste konfekt
Cornflakestoppe er det letteste konfekt, man kan lave. Og de smager lige så godt, som de ser ud til. 10 minutter er den tid, det tager.
Se opskriften her
Cornflakestoppe cornflakes toppe
Havregrynskugler
Havregrynskugler - lav dine egne smagfulde havregrynskugler med vores lækre opskrifter med bl.a kaffe og marcipan og bliv klar til julen. Nem opskrift!
Se opskriften her
billederesultat for havregrynskugler
Marcipanhjerter med lakrids i lyserød Ruby chokolade
Marcipanhjerter kan laves året rundt, for eksempel til Valentinsdag eller jul. Se opskrift og tips til temperering af chokolade.
Se opskriften her
Marcipanhjerter
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required