Indhold
Mimosa med champagne
Fremgangsmåde
- Find champagneglas frem, og til en Mimosa må glasset meget gerne være koldt. Man kommer nemlig ikke isterninger i denne drink.
- Hæld forsigtigt 10 cl appelsinjuice i glasset.
- Derefter toppes med 10 cl champagne i samme mængde. Så simpelt er det.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på Mimosa drink
Mimosa er en populær drink eller cocktail, der består af lige dele appelsinjuice og champagne.
Drinken er populær til brunch, bryllupper og andre festlige lejligheder, og den er nem at lave.
Bemærk, at man ikke kommer isterninger i en Mimosa, og derfor må såvel champagneglas som appelsinjuice og champagne gerne være kolde.
Jeg synes man får den bedste drink med friskpresset appelsinjuice, men en købt juice kan bestemt også anvendes.
Hvor stammer drinken så fra? Historien fortæller, at Mimosa drinken blev opfundet i Frankrig. Mere præcist på Hotel Ritz i Paris af Frank Meier. Det skete i 1925, så drinken har altså en del år på bagen.
Opskriften er beregnet til en cocktail, men den er jo nem at gange op. Champagne kan i øvrigt sagtens erstattes med samme mængde Asti eller Prosecco.
Prøv også disse opskrifter:
Note
Den færdige Mimosa nydes straks.
Alkoholfri Mimosa
Du kan sagtens også lave en Mimosa uden alkohol.
Her skifter du champagne ud med en alkoholfri Ginger Ale, og tilsætter lige dele Ginger Ale og appelsinjuice.
Det er nemt og særdeles velsmagende.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments