Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Drinks og cocktails › Mimosa

Mimosa (nem og lækker brunch cocktail)

Mimosa drink med champagne og juice
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS
Indhold
  • Mimosa med champagne
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på Mimosa drink
  • Note
  • Alkoholfri Mimosa
  • Kommentarer

Mimosa med champagne

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Samlet tid: 2 minutter min
Se her hvordan du laver den populære Mimosa drink, der består af champagne og appelsinjuice. Drinken er bla. perfekt til brunch.
Antal: 1
Ret: Drinks
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 10 cl appelsinjuice (koldt)
  • 10 cl champagne (koldt)

Fremgangsmåde

  1. Find champagneglas frem, og til en Mimosa må glasset meget gerne være koldt. Man kommer nemlig ikke isterninger i denne drink.
  2. Hæld forsigtigt 10 cl appelsinjuice i glasset.
  3. Derefter toppes med 10 cl champagne i samme mængde. Så simpelt er det.

Næringsindhold

Kalorier167kcalKulhydrater35gProtein2gFedt0.3gMættet fedt0.1gFlerumættet fedt0.1gEnkelumættet fedt0.1gNatrium15mgKalium668mgKostfibre1gSukker30gVitamin A379IUVitamin C146mgCalcium44mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på Mimosa drink

Mimosa er en populær drink eller cocktail, der består af lige dele appelsinjuice og champagne.

Drinken er populær til brunch, bryllupper og andre festlige lejligheder, og den er nem at lave.

Bemærk, at man ikke kommer isterninger i en Mimosa, og derfor må såvel champagneglas som appelsinjuice og champagne gerne være kolde.

Jeg synes man får den bedste drink med friskpresset appelsinjuice, men en købt juice kan bestemt også anvendes.

Hvor stammer drinken så fra? Historien fortæller, at Mimosa drinken blev opfundet i Frankrig. Mere præcist på Hotel Ritz i Paris af Frank Meier. Det skete i 1925, så drinken har altså en del år på bagen.

Opskriften er beregnet til en cocktail, men den er jo nem at gange op. Champagne kan i øvrigt sagtens erstattes med samme mængde Asti eller Prosecco.

Prøv også disse opskrifter:

  • Champagnesorbet
  • Champagnebrus drink
  • Sommerdrinks
  • Velkomstdrinks

Note

Den færdige Mimosa nydes straks.

Alkoholfri Mimosa

Du kan sagtens også lave en Mimosa uden alkohol.

Her skifter du champagne ud med en alkoholfri Ginger Ale, og tilsætter lige dele Ginger Ale og appelsinjuice.

Det er nemt og særdeles velsmagende.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af Hugo Spritz
    Hugo Spritz (skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco)
  • Billede med Manhattan cocktail.
    Manhattan cocktail - sådan laver du den
  • jordbær caipirinha
    Jordbær caipirinha
  • billede med blue lagoon drink
    Blue Lagoon

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required