• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Drikkevarer › Mango sirup (hurtig opskrift på hjemmelavet mangosirup)

Mango sirup (hurtig opskrift på hjemmelavet mangosirup)

hjemmelavet mango sirup
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
168
SHARES
FacebookMessenger168PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 10. oktober 2024 - Udgivet: 13. juli 2019

Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mango sirup. Mangosirup laves af presset mango, og den anvendes blandt andet til drinken Gin Hass.

Oversigt over indhold
  • Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mango sirup. Mangosirup laves af presset mango, og den anvendes blandt andet til drinken Gin Hass.
  • Opskrift på mango sirup
  • Mango sirup
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Mango sirup er utrolig nem at lave selv, og det tager faktisk blot få minutter.

Mangosiruppen anvendes som bekendt blandt andet til den populære drink Gin Hass, men kan også bruges til is eller mangemousse.

Den smager fantastisk godt, og tager altså ikke lang tid at koge. Samtidig skal du blot bruge tre ingredienser.

Se også disse opskrifter:

  • Frozen mango daiquiri
  • Mango mojito
  • Dark'n Stormy

Opskrift på mango sirup

hjemmelavet mango sirup
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Mango sirup

5 fra 2 stemmer
Her får du en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mango sirup. Mangosirup laves af presset mango, og den anvendes blandt andet til drinken Gin Hass.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 158
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 mango - søde og modne
  • 100 g sukker
  • 100 g vand

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære mango ud, hvorefter de presses i en almindelig citruspresser. Du kan dog også blende de udskårne mangoer, og derefter sigte det.
  2. Kom mangojuicen i en lille gryde og kog det op. Lad det simre 5 minutter.
  3. Rør så 100 gram sukker i, og fortsæt med at røre indtil sukkeret er helt opløst.
  4. Til sidst røres 100 gram vand i din mango sirup, som derefter koges et minut mere under omrøring.

Næringsindhold

Kalorier: 158kcalKulhydrater: 40gProtein: 1gFedt: 0.5gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 0.1gNatrium: 3mgKalium: 174mgKostfibre: 2gSukker: 39gVitamin A: 1120IUVitamin C: 38mgCalcium: 12mgJern: 0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige mangosirup stilles på køl.

Hældes eventuelt på skoldet glas, hvorefter siruppen kan holde mindst fem dage på køl.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Vibeke

    marts 11, 2023 at 9:26 pm

    Kan man bruge frossen mango, og i så fald, hvor mange gram vil det svare til?

    Svar
  2. Frida Elley Schjoldager

    december 29, 2022 at 7:13 pm

    hej.
    fed opskrift men hvor mange glas er der mango sirup til hvis man laver den til en drink?

    Svar
  3. Ingrid Kjølby Sørensen

    september 10, 2022 at 3:30 pm

    Hej.
    Burde mangosirup ikke kunne holde sig i meget længere tid end du angiver, hvis det kommes kogende på skoldet og atamonskyllet og lukkes straks?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 11, 2022 at 7:49 am

      Hej Ingrid
      Jo, så er holdbarheden meget længere. Så lav bare en god portion, mangosirup smager jo fantastisk godt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Sund smoothie for børn
    Sund smoothie for børn
  • Professorens grønne grød
    Professorens grønne grød (enkel opskrift på lækker grøn grød)
  • Spidskålsmoothie
    Spidskålsmoothie
  • Gulerodssmoothie
    Gulerodssmoothie

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Forsiden lige nu

Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften
Karolines søndagsgryde
Karolines søndagsgryde (en nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
billederesultat for bærkage
Bærkage med chokolade og lækker flødecreme→ Se opskriften
billederesultat for koldhævede speltboller
Koldhævede speltboller - hæves i køleskab natten over→ Se opskriften
Billede med æblemos.
Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)→ Se opskriften
chiagrød med mandelmælk
Chiagrød - opskrift på sund grød med chia og mandelmælk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required