Mango sirup er utrolig nem at lave selv, og det tager faktisk blot få minutter.
Mangosiruppen anvendes som bekendt blandt andet til den populære drink Gin Hass, men kan også bruges til is eller mangemousse.
Den smager fantastisk godt, og tager altså ikke lang tid at koge. Samtidig skal du blot bruge tre ingredienser.
Se også disse opskrifter:
Opskrift

Mango sirup
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Start med at skære mango ud, hvorefter de presses i en almindelig citruspresser. Du kan dog også blende de udskårne mangoer, og derefter sigte det.
- Kom mangojuicen i en lille gryde og kog det op. Lad det simre 5 minutter.
- Rør så 100 gram sukker i, og fortsæt med at røre indtil sukkeret er helt opløst.
- Til sidst røres 100 gram vand i din mango sirup, som derefter koges et minut mere under omrøring.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Den færdige mangosirup stilles på køl.
Hældes eventuelt på skoldet glas, hvorefter siruppen kan holde mindst fem dage på køl.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Vibeke
Kan man bruge frossen mango, og i så fald, hvor mange gram vil det svare til?
Frida Elley Schjoldager
hej.
fed opskrift men hvor mange glas er der mango sirup til hvis man laver den til en drink?
Ingrid Kjølby Sørensen
Hej.
Burde mangosirup ikke kunne holde sig i meget længere tid end du angiver, hvis det kommes kogende på skoldet og atamonskyllet og lukkes straks?
Holger Rørby Madsen
Hej Ingrid
Jo, så er holdbarheden meget længere. Så lav bare en god portion, mangosirup smager jo fantastisk godt.
Alt det bedste
Holger