• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Laksespyd med peberfrugt og tomater - til grillen

Laksespyd med peberfrugt og tomater - til grillen

Laksespyd til grill
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  3. februar 2021 - Udgivet:  18. maj 2018

Laksespyd laves med lækre stykker laks, der trækkes på træpinde sammen med grøntsager. Her er opskriften på flotte og farverige spyd.

Se her hvordan du nemt laver lækre laksespyd med grøntsager. De er både en fryd for øjet og for ganen.

Du får det bedste resultat, hvis du beder fiskehandleren om et stykke laks fra den brede ende af fisken. Halestykket er ikke velegnet til spyd.

Husk at tjekke laksen efter for ben, som nemt fjernes med en pincet.

Skindet skal selvfølgelig også skæres fra, og det kan du eventuelt bede fiskehandleren om at gøre.

Varmen i grillen skal ikke være for høj, så grill gerne laksespydene ved en middel varme, og læg låget på.

Vend forsigtigt spydene, så de ikke falder fra hinanden.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på lækre laksespyd med grøntsager

Laksespyd til grill
Holger Rørby Madsen

Laksespyd med peberfrugt og tomater til grillen

5 fra 1 stemme
Laksespyd laves med lækre stykker laks, der trækkes på træpinde sammen med grøntsager. Her er opskriften på flotte og farverige spyd.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Grill
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 450 g laks
  • 16 San Marzano tomater
  • 2 gule peberfrugter
  • 8 træspyd
  • citronsaft
  • olivenolie
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Spydene lægges i koldt vand i god i forvejen, så de ikke futter af under turen i grillen.
  2. Laksen skæres ud i mindre stykker på gerne omkring tre centimeter på hver led.
  3. Tomaterne skylles grundigt.
  4. Peberfrugterne skæres i mindre firkanter på ligeledes cirka tre centimeter.
  5. Træk laks, tomater og peberfrugter på spyd i den ønskede rækkefølge, men fordel det på de otte spyd.
  6. Dryp dem med citronsaft og olivenolie, og krydr med flagesalt.
  7. Varm grillen op ved direkte varme, og smør grillristen med olie.
  8. Grill nu laksespydene i cirka 8-10 minutter , hvor de vendes nogle gange undervejs.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter på tilbehør

Laksespyd klar til grillen
Her er de færdige laksespyd klar til at lægge på grillen. Foto: Madensverden.dk.

Tilbehør til disse spyd kan være grillet spidskål med persillesmør og en foliepakke med kartofler. Se opskrifter her:

Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)

4.9 fra 7 stemmer
Prøv denne opskrift på kartofler i folie. Lækre og nemme pakker med små kartofler, tomater og spidskål, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.
Gå til opskrift
billede med kartofler i folie

Grillet spidskål

4.6 fra 23 stemmer
Grillet spidskål er det perfekte tilbehør til kødet, når du har gang i grillen. Spidskål passer til de fleste grillretter, og så er den nem at tilberede.
Gå til opskrift
billede med grillet spidskål med smeltet persillesmør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required