Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Lakridsmandler ristet på panden

Lakridsmandler ristet på panden

Lakridsmandler
4.7 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
66
SHARES
FacebookMessenger66PinterestEmailSMS

Lakridsmandler er sund slik, når det er bedst. Og så er det nemt at lave dem. De kan både nydes derhjemme eller bruges som værtindegave.

Lakridsmandler er noget af det hjemmelavet slik, man laver, som nærmest ikke kan gå galt.

Mandlerne skal blot ligge i blød i saltvand, herefter ristes de på en stegepande for til sidst at få drysset lakridspulver ud over sig.

En rigtig dejlig snack, som er du kan lave en stor portion af. Så har I både mandler derhjemme til hyggestunder og som gave i små patentglas.

Opskrift på lakridsmandler

Lakridsmandler

Karen SenecaKaren Seneca
4.7 fra 12 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Lakridsmandler er sund slik, når det er bedst. Og så er det nemt at lave dem. De kan både nydes derhjemme eller bruges som værtindegave.
Antal: 100 gram
Ret: Snack, Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 100 g mandler
  • 1 spsk lakridspulver
  • 1 spsk smagsneutral olie

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at blande vand og salt i en skål, så saltet opløses.
  2. Hæld nu mandlerne i skålen, rør rundt og lad dem stå "i blød" i et kvarter. Tag dem op og tør dem let med et viskestykke.
  3. Tag en stegepande og tænd for medium varme. Rist mandlerne, så de bliver helt tørre. Ca. 10 minutter.
  4. Når du synes, at de er tørre nok, tilsætter du olie. Vend rundt og drys lakridspulveret ud over mandlerne. Vend rundt, så det fordeler sig.
  5. Rist videre et par minutter og hæld mandlerne i en kaffepose eller bagepapir formet som kræmmerhus. Herefter drysser du mere lakridspulver over dem og ryster posen/kræmmerhuset. Nu er dine lakridsmandler færdige og klar til at blive spist.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Du skal vælge lakridspulver til dine lakridsmandler alt efter din personlige smag. Husk, at der er temmelig stor forskel på smagen af saltlakrids og rålakrids.

Eventuelt kan du også lave begge dele, så alle kan være med. Husk blot at lave dem af to omgange, så du kan kende forskel.

Flere opskrifter på hjemmelavet snacks:

Brændte mandler

Nøddemix med barbecuekrydderier

Popcorn på tre måder

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required