Her er opskriften på Lagkagehusets pebernødder, og det er måske julens bedste opskrift på pebernødderne. Og så er de utrolig nemme at bage.
Lagkagehusets pebernødder er super lækre og meget nemme at bage.
Måske er det julens bedste opskrift på de populære pebernødder, og du skal nok bage rigeligt, for af en eller anden grund, ja så forsvinder de utrolig hurtigt.
Opskriften er også nem at følge, og du får hurtigt fyldt kagedåserne med skønne og sprøde pebernødder, der har den helt rigtige krydderismag - og duft af dansk jul.
Lagkagehuset pebernødder er en fantastisk opskrift.
Opskrift på Lagkagehusets pebernødder
Lagkagehusets pebernødder - julens bedste opskrift
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Smør og sukker piskes sammen med en håndmikser, til sukkeret er pisket godt ud.
- Piskefløden piskes i (laveste hastighed i starten!!).
- Bland krydderier, bagepulver og natron i melet og rør det så i dejen, til der fåes en nogenlunde fast dej. Ælt det sammen med hænderne til en god pebernøddedej.
- Tril dejen ud i pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger. Smuldr dejen kan der tilsættes en smule vand.
- Skær dem ud i små stykker (ca. 1 cm.) lange og tryk dem let sammen i toppen.
- Sæt de små pebernødder på bageplader - de flyder ikke meget ud, så de kan sættes nogenlunde tæt.
- Bages i ca. 7 minutter ved 200 grader varmluft. Lagkagehusets pebernødder skal ikke blive alt for brune, og pas på at de ikke får for meget under bunden. Bagetiden er vejledende, da ovne varmer forskelligt - derfor skal du holde øje med dem mens de bages.
Tips
Lagkagehusets pebernødder køles af, hvorefter de kommes på kagedåser, hvor de bevarer sprødheden.
Se også opskriften på disse julesmåkager:
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Hvor er det bare fantastisk at I vil bære Birthes opskrifter videre. Af hjertet tak ❤️