• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta

Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta

kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  10. august 2021

Min opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta. Kyllingeinderfilet er mere mør end kyllingebryst, og derfor god i sådan en ret.

Kyllingeinderfilet i tomatsauce er en meget nem og hurtig ret at lave, og det hele serveres sammen med en god pasta.

Længere nede kan du læse mere om kyllingeinderfilet, der også kaldes for kyllingens mørbrad, og det er da også et meget mørt stykke kæød.

Perfekt at brune af og derefter tilberede i en god tomatsauce. Så det gør vi her.

Se også mine opskrifter på:

Kyllingeinderfilet i ovn med hoisinsauce og soja

Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn

Kylling i paprika flødesovs med spidskål og ris

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce

Opskriften er beregnet til fire personer.

kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta

5 fra 4 stemmer
Min opskrift på kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta. Kyllingeinderfilet er mere mør end kyllingebryst, og derfor god i sådan en ret.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kyllingeinderfilet
  • smør - til stegning
  • 1 stort løg - hakkes fint
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl vand
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g pasta - efter eget valg

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingeinderfilet skæres i mindre stykker. Varm en pande op med et par klatter smør på, og brun kyllingekødet ved en høj varme. Det tager 2-3 minutter. Vendes rundt undervejs.
    kyllingeinderfilet steges på panden
  2. Kom så hakket løg på og lad det sautere med et minuts tid. Kom så balsamico og sukker ved, og lad det stege med et lille minut under omrøring.
  3. Derefter tilsættes hakkede tomater, hvidløgspulver, lidt vand, oregano og basilikum. Lad det lige koge op, og skru så ned for varmen. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere sukker.
  4. Lad din pande med kyllingeinderfilet i tomatsauce simre mens du koger pasta.
    kyllingeinderfilet tilberedes i tomatsauce

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kyllingeinderfilet i tomatsauce med pasta serveres straks.

Gerne med et stykke focacciabrød til - og måske også en italiensk spinatsalat. Søg opskrifterne frem i søgefeltet øverst på siden.

Hvad er kyllingeinderfilet?

Kyllingeinderfilet er den inderste del af brystfileten på kyllingen, og den er god at anvende i hurtige retter.

Kyllingefileterne er nemlig mere møre end det ofte lidt tørre kyllingebryst, og så er tilberedningstiden ganske kort.

Man kalder også kyllingeinderfilet for kyllingens mørbrad, og det fortæller meget godt hvilket stykke kød der er tale om.

Men som med alt andet kyllingekød, så skal også inderfilet gennemsteges til en kernetemperatur på 75 grader.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Susanne Kragskov Laupstad

    august 12, 2024 at 10:30 am

    Nem og lækker

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required