Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Karrykoteletter

Karrykoteletter (i fad med ris - opskrift med billeder)

billede med karrykoteletter i fad
4.3 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
386
SHARES
FacebookMessenger386PinterestEmailSMS
Indhold
  • Karrykoteletter i fad med ris
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på karrykoteletter i fad
  • Servering og fotoguide
  • Kommentarer

Karrykoteletter i fad med ris

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.3 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du en nem opskrift på karrykoteletter i fad. Retten laves med koteletter, der steges i ovn med karrysovs. Opskriften er med billeder.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk svinekoteletter
  • 1 stk løg
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 3 stk gulerødder
  • 1 dusk timian frisk
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk karry
  • 4 dl bouillon
  • 1 dl fløde

Fremgangsmåde

  1. Koteletterne duppes tørres og saltes. Brun dem grundigt på begge sider på en meget varm pande, og læg dem derefter i et ildfast fad.
  2. Løg hakkes groft, mens peberfrugt og gulerødder skæres i mindre tern. Svitses på panden i 3-4 minutter, hvor du også tilsætter hakket timian. Du kan også bruge tørret timian.
  3. Tilsæt hvedemel, som røres sammen med grøntsagerne, inden karry, bouillon og fløde kommes ved.
  4. Lad det koge op så sovsen jævnes, og tilsæt lidt mere væde i form af bouillon elle fløde hvis sovsen er blevet for tyk.
  5. Smag sovsen til med salt og peber, og hæld den derefter over koteletterne i fadet.
  6. Stil fadet med karrykoteletter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor retten skal have cirka 25 minutter. Men det afhænger af hvor store koteletterne er, og hvis de er mindre end disse herregårdskoteletter, skal de kun have omkring 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier97kcalKulhydrater2gProtein2gFedt9gMættet fedt6gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt2gKolesterol29mgNatrium380mgKalium95mgKostfibre0.2gSukker1gVitamin A517IUVitamin C1mgCalcium26mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på karrykoteletter i fad

Karrykoteletter er en dejlig hverdagsret, der er både nem og rimelig hurtig at lave.

Her har jeg brugt store og dejlige herregårdskoteletter med ben, og de skal have cirka 25 minutter i ovnen.

Men du kan også anvende almindelige koteletter, og så er stegetiden noget kortere. Her skal dine koteletter i fad blot have omkring 20 minutter i ovnen.

Se også opskriften på nemme koteletter i fad med grøntsager.

Servering og fotoguide

De færdige karrykoteletter serveres med kogte ris og eventuelt en ananassalat.

Se også min opskrift på gammeldags koteletter i fad.

Opskrift på karrykoteletter i billeder

billede med karrykoteletter på pande
Til denne opskrift på karrykoteletter har jeg anvendt de store herregårdskoteletter med ben, der brunes af på en meget varm pande. Du kan også bruge mindre koteletter, og så er stegetiden i ovnen selvfølgelig lidt kortere. Foto: Madensverden.dk.
billede med karrykoteletter taglagt i fad
De brunede koteletter lægges i lag som på billedet i et ildfast fad eller bradepande. Foto: Madensverden.dk.
billede med grøntsager på panden til karrykoteletter
Grøntsagerne svitses godt på panden, hvorefter hvedemel drysses over. Vend det godt rundt, og derefter kan du tilsætte de sidste ingredienser. Hvedemelet jævner sovsen. Foto: Madensverden.dk.
billede med karrykoteletter klar til at komme i ovnen
Grøntsager og sovs fra panden hældes over koteletterne i fadet, og du kan også lige slutte af med lidt frisk timian på toppen af dine karrykoteletter. Nu skal fadet i ovnen i cirka 25 minutter, og i mellemtiden kan du koge ris og lave en salat. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required