Kalvebrisler er en delikatesse, men de er meget nemme at lave. Her kogt i en saltlage, og derefter er brislerne stegt i hvidvin.
Til stegte kalvebrisler til fire personer skal du bruge:
Ca. 600 gram kalvebrisler
2 liter koldt vand
3 laurbรฆrblade
2 spiseskefulde รฆbleeddike
1 teskefuld salt
2 spiseskefulde hvedemel
30 gram smรธr
2 spiseskefulde rapsolie
1,5 deciliter god hvidvin
1 dusk persille
Salt
Sรฅdan laver du brisler med hvidvin:
Kom koldt vand i en gryde, og tilsรฆt laurbรฆrblade, รฆbleeddike og salt. Lรฆg sรฅ ogsรฅ kalvebrislerne i.
Kog op, og skum eventuelt af. Skru lidt for varmen, og lad nu brislerne smรฅkoge i fem minutter.
Stil til side, og lad kalvebrislerne stรฅ i saltlagen i 10 minutter, hvor de kรธler af.
Med en skarp kniv fjerner du hinderne, og deler brislerne i mindre stykker.
Vend brislerne i hvedemel.
Varm smรธr og olie pรฅ en pande, og brun brislerne pรฅ alle sider.
Nรฅr de er brunet af, kommes hvidvin pรฅ panden, og koges nรฆsten vรฆk.
Steg brislerne i cirka 8-10 minutter, og krydr med lidt salt.
Ved anretningen drysses kalvebrislerne med friskhakket persille.
Server kalvebrisler med รฆrter og ovnbagte kartofler.
Og eventuelt med brunet persillesmรธr. Smelt 50 gram smรธr i en kasserolle, og kom en stor buket friskhakket persille ved. Lad det koge 20 sekunder og servรฉr straks til brislerne.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments