Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kalkunfad med champignon og bechamelsovs

Kalkunfad med champignon og bechamelsovs

Ser det ikke dejligt ud? Kalkunfad med paprikastegt kalkunstrimler, ristede champignon, letdampet broccoli og en vellavet bechamelsovs. Foto: Guffeliguf.dk.
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
152
SHARES
FacebookMessenger152PinterestEmailSMS

Super lækker opskrift på kalkunfad, der laves med møre kalkunstrimler, champignon, broccoli og en dejlig bechamelsovs.

Kalkunfad med grøntsager er en super ret til hele familien. Når først retten er sammensat, indeholder den alt, man behøver for et godt måltid.

Så du behøver ikke at lave tilbehør til retten. Men du kan servere den med et godt flutes - se opskrifter under boksen med opskriften på kalkunfad.

Retten kan også laves med kylling i strimler, hvis du synes, at kalkun er for tørt.

I opskriften indgår hønsefond, som kan laves ved at koge 2,5 deciliter vand op med en terning hønsebouillon.

Opskrift på kalkunfad med grøntsager

Kalkunfad med champignon og bechamelsovs

Holger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Super lækker opskrift på kalkunfad, der laves med møre kalkunstrimler, champignon, broccoli og en dejlig bechamelsovs.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kalkun i strimler
  • 2 tsk paprika
  • 1 broccoli (delt i små buketter)
  • 1 stort løg (finthakket )
  • 2 fed hvidløg (finthakkede )
  • 200 g økologiske champignon (i kvarte)
  • 500 g frisk pasta
Bechamelsovs
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 2,5 dl hønsefond (varm )
  • 3 dl mælk
  • revet muskatnød
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave bechamelsovs, da den gerne må stå og småsimre mens du laver resten af retten færdig.
  2. Smelt smør i en kasserolle, og pisk mel ud i smørret. Pisk derefter varm hønsefond i, og spæd så op med mælk indtil du har den rette konsistens. Bechamelsovsen skal ikke være for tyk. Smag til med revet muskatnød, salt og friskkværnet peber, og lad den nu stå og simre mens du laver resten.
  3. Du kan købe færdige kalkunstrimler, eller købe et kalkunbryst, som du selv skærer ud i strimler.
  4. Smelt en god klat smør på en meget varm pande, og brun nu kalkunstrimler grundigt. Lad dem stege 4-5 minutter ved en god varme, og krydr med paprika, salt og peber. Vend det godt rundt undervejs, og hæld det i et fad.
  5. Kom en ny klat smør på panden, og svits nu løg, hvidløg og champignon, indtil de er godt ristede af. Hæld det ved kalkunkødet.
  6. Broccoli koges i lidt letsaltet vand i to minutter, dryppes af og kommes i fadet.
  7. Kog den friske pasta i to minutter i letsaltet vand, og fisk pastaen over i fadet med en tang. Der må gerne komme lidt kogevand med.
  8. Hæld til sidst den færdige bechamelsovs over, og vend kalkunfadet forsigtigt rundt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Hvis du har lyst til at servere retten med et godt flutes, kan du prøve en af disse opskrifter:

Sprøde flutes
Flutes. Her kan du se, hvordan du nemt bager det perfekte flute, der altid bliver sprød og lækker. Grundopskrift inkl. en forklarende video.
Se opskriften her
billede med hjemmebagte flutes
Manitoba flutes med eller uden brug af dampovn
Se her hvordan du bager sprøde manitoba flutes med eller uden brug af dampovn. En rigtig god flutesopskrift fra John Hornbek.
Se opskriften her
billederesultat for manitoba flutes
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required