Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Kaffesnitter

Kaffesnitter

Kaffesnitter med mandler
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Kaffesnitter med mandler er de lækreste og sprødeste småkager med smag af espresso og sødme. Og så er de super nemme at lave.

Kaffesnitter er småkager med kaffesmag og mandler, som både er i selve dejen, og som man drysser henover småkagerne, før de bages.

Mandlerne giver et lækkert knas og fuldender denne lækre, lille kage.

Du kan både servere dem sammen med en kop kaffe eller måske en kop te, hvis du foretrækker det. Jeg spiste nogen af dem ved at dyppe dem i min cappuccino, og det kan jeg virkelig godt anbefale.

Det gode ved denne opskrift er også, at dejen ikke skal formes eller på anden vis rulles ud. Du laver bare en slags flad rulle, som bages, og så skærer du stykkerne ud, efter de er bagt.

Se også de populære opskrifter på:

  • Havregrynskager
  • Aristokrater
  • Ingenting
  • Kokossmåkager

Opskrift på kaffesnitter

Kaffesnitter

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Kaffesnitter med mandler er de lækreste sprøde småkager fuld af smag af espresso og sødme. Og så er de super nemme at lave.
Antal: 6 serveringer
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 175 g smør stuetemperatur
  • 2 spsk sirup eller honning
  • 0,5 dl espresso
  • 1 knivspids salt
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 300 g hvedemel
  • 50 g mandler
  • brun farin til pynt

Fremgangsmåde

  1. Start med at forvarme ovnen til 200 grader og gør en bageplade klar med bagepapir.
  2. Hak nu mandlerne fint og stil dem til siden til senere brug.
  3. Tag en skål og tilføj smør, sukker og vaniljesukker. Bland det godt sammen og tilføj espresso og sirup. Rør det jævnt sammen.
  4. Hæld nu halvdelen af mandlerne i skålen. Tilføj derefter hvedemel, salt og bagepulver. Rør dejen grundigt sammen.
  5. Del dejen i tre dele og rul dem ud til lange pølser.
  6. Placer dem på bagepladen og tryk dem en smule flade med din fingre. Drys derefter de resterende mandler ud over dejen, drys også en smule brun farin henover dem.
  7. Bag dem nu i cirka 10 minutter. Ligeså snart de kommer ud af ovnen, skal du skære dem i stykker i ønsket størrelse. Lad dem derefter køle ned på en rist.
  8. Og så er de lækre kaffesnitter klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier560kcalKulhydrater71gProtein7gFedt28gMættet fedt15gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt9gTransfedt1gKolesterol63mgNatrium346mgKalium147mgKostfibre2gSukker31gVitamin A729IUVitamin C0.02mgCalcium45mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Kaffesnitter minder om de populære svenske chokoladesnitter, hvor konsistensen er sprød udvendigt og blødere i midten.

Du kan vælge at tilføje andre slags nødder i stedet for mandler. Hasselnødder eller valnødder er også fint.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required