• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Juleleverpostej med fløde og bacon - nem opskrift

Juleleverpostej med fløde og bacon - nem opskrift

billederesultat for hjemmebagt juleleverpostej med fløde
En lækker og hjemmebagt juleleverpostej med fløde og bacon. Den traditionelle julepostej er nem at lave med denne opskrift. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  19. december 2020 - Udgivet:  19. december 2020

Del gerne:
186
SHARES
FacebookMessenger186PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er den bedste opskrift på juleleverpostej med fløde og bacon. Hjemmelavet julepostej, med julekrydderier, og den er meget nem at lave.
  2. Opskrift på juleleverpostej
  3. Juleleverpostej med fløde og bacon - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Gammeldags syltede rødbeder
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på juleleverpostej med fløde og bacon. Hjemmelavet julepostej, med julekrydderier, og den er meget nem at lave.

Lav din egen juleleverpostej - og det er faktisk meget nemmere end du tror.

At lave en hjemmelavet julepostej lyder måske lidt svært, men du kan skyde en nem genvej ved at købe færdige pakker med hakket lever og spæk.

Sådanne "kits" til leverpostej kan du faktisk finde i de fleste supermarkeder, hvor de typisk ligger på frost.

Her er det vigtigt at tø den hakkede lever og spæk helt op inden anvendelse.

Derefter er det blot at røre farsen til din juleleverpostej sammen med blandt andet fløde og julekrydderier, hvorefter der lægges skiver af bacon over.

Bagetiden for den hjemmelavede julepostej er ca. 50 minutter. Jeg plejer at bage leverpostejen uden vandbad.

Opskrift på juleleverpostej

billederesultat for hjemmebagt juleleverpostej med fløde

Juleleverpostej med fløde og bacon - nem opskrift

Her er den bedste opskrift på juleleverpostej med fløde og bacon. Hjemmelavet julepostej, med julekrydderier, og den er meget nem at lave.
Bedømmelse
4.6 fra 11 stemmer
RetPålæg
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 50 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 2 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 500 g hakket lever og spæk - køb evt. en pakke med færdighakket lever og spæk
  • 1 tsk salt - med top på
  • 1 tsk løgpulver - med top på
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk stødte nelliker - en lille teske
  • 2 spsk hvedemel
  • 175 g fløde
  • 1 æg
  • 3 skiver bacon

Fremgangsmåde

  • Tænd din ovn på 175 grader varmluft.
  • Kom det hakkede lever og spæk i en skål, og rør det godt med salt, løgpulver og friskkværnet peber. Husk at lever og spæk skal være helt optøet, hvis du har anvendt en frossen pakke.
  • Tilsæt derefter allehånde, stødte nelliker og hvedemel og rør det godt sammen med fløde og et æg. Rør farsen til din leverpostej jævn.
  • Fordel farsen i to små leverpostejsforme.
  • Bacon skiver deles i halve, og der lægges tre halve skiver bacon på hver julepostej.
    billederesultat for hjemmelavet leverpostej med bacon og fløde
  • Juleleverpostej med fløde og bacon skal nu bages i ca. 50 minutter. Du behøver ikke at stille formene i et vandbad i ovnen.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte juleleverpostej køles lidt af inden den serveres.

Men som med en hvilken som helst leverpostej, så smager den bedst når den er lun.

Se også disse opskrifter:

Gammeldags syltede rødbeder

4.6 fra 28 stemmer
Syltede rødbeder smager fantastisk godt, og anvendes bla. på en leverpostejmad. Se her hvordan du nemt sylter rødbeder, og de holder længe.
Gå til opskrift
syltede rødbeder
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Karen Jensen Wales

    november 19, 2022 at 7:46 pm

    Da jeg ikke bor i DK må jeg købe det hver for sig.
    Hvor meget lever skal jeg bruge i forhold til spæk

    Svar
    • Bjorn Ivesdal

      november 24, 2022 at 9:53 pm

      Hei. 2/3 lever og 1/3 spæk er OK fedt 😉
      I Norge er det vanlig med 1/3 lever, 1/3 spæk, 1/3 ribbekjøtt -> bedre når leverpostejen serveres kold (og for børnene)

      Svar
  2. Carl Eriksen

    februar 09, 2021 at 12:31 am

    500 gr hakket lever og speak . Er det 500 gr lever og 500 gr speak ?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 09, 2021 at 9:56 am

      Hej Carl
      Nej, det er samlet mængde 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required