Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Hyldeblomst sukker med mynte (hjemmelavet)

Hyldeblomst sukker med mynte (hjemmelavet)

hyldeblomst sukker med mynte
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailSMS

Prøv lige denne opskrift på hjemmelavet hyldeblomst sukker med mynte. Sukkeret er nemt at lave, og kan drysses på jordbær, kommes i koldskål og meget andet.

Så nemt kan du lave dit eget hyldeblomst sukker med mynte, og det er virkelig smagen af dansk sommer.

Hyldeblomstsukker kan blandt andet drysses på jordbær, andre bær og frugt - og til meget andet, hvor du ønsker en skøn smag af hyld.

Mængden af hyldeblomster og mynte afhænger lidt af hvor kraftig smag du vil have at dit sukker skal være.

Så du bliver nødt til at prøve dig lidt frem for at ramme netop din ønskede smag i hyldeblomst sukkeret.

Men følg roligt målene her, for det bliver godt!

Opskrift på hyldeblomst sukker

Hyldeblomst sukker med mynte (hjemmelavet)

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Prøv lige denne opskrift på hjemmelavet hyldeblomst sukker med mynte. Sukkeret er nemt at lave, og kan drysses på jordbær, kommes i koldskål og meget andet.
Antal: 4
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 135 g hyldeblomster (UDEN stilk)
  • 500 g rørsukker
  • 5 blade mynte (frisk mynte)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom halvdelen af sukkeret i en foodprocessor sammen med hyldeblomster og mynte.
  2. Kør til det hele er findelt og nærmest en masse. Hæld det ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Hæld resten af rørsukkeret over og ælt det sammen, så alt sukkeret får smag.
  4. Bred det ud på bagepladen og sæt i en 50 grader varm ovn (varmluft), til sukkeret er tørt.
  5. Kom det færdige hyldeblomst sukker på lufttætte glas og forlæng sommeren. Det smager fremragende.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Du kan også lave hyldeblomst sukker uden mynte.

Meget nemt - her undlader du blot myntebladene. Fremgangsmåden er ellers den samme.

Se også opskriften på hjemmelavet hyldeblomstsaft.

Eller denne skønne sommerdrink med hyldeblomst:

Ginger beer med hyldeblomst og agurk (sommerdrink)
Her er den klassiske opskrift på ginger beer med hyldeblomst. Det er en super skøn sommerdrink, som tilmed er alkoholfri. Drinken serveres med lidt agurk.
Se opskriften her
billede med ginger beer med hyldeblomst saft
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required