Med denne opskrift kan du hurtigt og nemt lave din egen tunsalat. Du skal bruge to dåser tun, og de røres blandt andet med lidt mayonnaise.
Hjemmelavet tunsalat er utrolig nem at røre sammen, men brug altid en tun af kvalitet.
Tunsalaten er jo en klassiker, som rigtig mange holder af, og her er en super god opskrift, der passer til fire personer.
Ingredienser til tunsalat
2 dåser tun i vand (de vejer cirka 170 gram stykket)
1 rødløg
5 spiseskefulde mayonnaise
2 teskefulde sennep
1 håndfuld friskhakket persille
Citronsaft, salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Jeg har anvendt tun i vand frem for tun i olie, da olien gør tunsalaten unødvendig fed. Så det er et godt tip, hvis ikke du ønsker en alt for fed tunsalat.
- Åbn dåserne, og hæld vandet fra, da der ikke skal være unødvendig væske i den færdige salat.
- Kom tunen op i en skål.
- Hak rødløg ganske fint, og kom det ved tunen. Det er vigtigt at undgå store stykker løg.
- Tilsæt så fem spiseskefulde mayonnaise, og vend tunsalaten rundt.
- Kom sennep ved, og rør tunsalaten færdig.
- Smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Du kan selvfølgelig sagtens tilsætte mere mayonnaise hvis du synes, men jeg synes ikke det er nødvendigt.
Note: Dåsetun findes i mange forskellige prisklasser, men du får hvad du betaler for. Så køb gerne en af de bedre tun, også selvom du skal betale lidt mere. Din tunsalat bliver bare bedre af en bedre tun.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden