Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Hjemmelavet pålægschokolade til morgenbordet

Hjemmelavet pålægschokolade til morgenbordet

Hjemmelavet pålægschokolade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Hjemmelavet pålægschokolade med chokolade af en god kvalitet er det perfekte pålæg til en friskbagt bolle på en dejlig søndag morgen.

Hjemmelavet pålægschokolade smager fantastisk i og med, at du selv kan vælge, hvilken chokolade du bruger i opskriften. Så du kan både bruge mørk, hvid og mælkechokolade.

Jeg har selv brugt mælkechokolade, og så smeltede jeg også en smule mørkt, så jeg kunne lave et fint mønster, før det størknede. Det behøves selvfølgelig ikke, men jeg synes, det er meget fint.

Opskriften er derudover ekstrem nem at lave, den kræver jo kun en ingrediens.

Opskrift på hjemmelavet pålægschokolade

Hjemmelavet pålægschokolade

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Hjemmelavet pålægschokolade med chokolade af en god kvalitet er det perfekte pålæg til en friskbagt bolle på en dejlig søndag morgen.
Antal: 10 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g chokolade (lys eller mørk)

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en bageplade og beklæd den med bagepapir, så den er klar til senere.
  2. Hak chokoladen og tilføj lidt over halvdelen i en glasskål, smelt den nu over et vandbad. Når chokoladen er smeltet, så tilføjes resten af den hakkede chokolade, og der slukkes for varmen.
  3. Rør det godt sammen, indtil det er helt smeltet. Hæld derefter den smeltede chokolade ud på bagepapiret.
  4. Brug en smørkniv eller spartel til at glatte det ud, så det er jævnt og har en tykkelse på cirka et par milimeter.
  5. Hvis du ønsker at pynte pålægschokoladen, så skal det gøres nu.
  6. Lad den stivne en smule i cirka fem minutter, derefter kan du skære den i passende stykker.
  7. Lad din hjemmelavet pålægschokolade fuldstændig stivne nu, og så er den klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv også at drysse lidt hakkede nødder udover din hjemmelavet pålægschokolade - eller måske krymmel hvis de laves til børn.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan endda komme rosa peber på.

Se også vores andre hjemmelavet pålæg her:

Figenpålæg - smørepålæg med figner

Hjemmelavet peanutbutter på kun 10 minutter

Sådan laver du Nutella

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required