Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Hindbærtærte - nem tærte med friske eller frosne bær

Hindbærtærte - nem tærte med friske eller frosne bær

billederesultat for hindbærtærte
4.7 fra 56 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
297
SHARES
FacebookMessenger297PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på en nem hindbærtærte. Tærten er hurtig at bage, og den kan enten laves med friske eller frosne hindbær. Mums.

Hjemmebagt hindbærtærte - mums!

I min have er der tonsvis af hindbær i øjeblikket. Aldrig har jeg haft så mange.

Teenageren har gjort et forsøg på at rippe buskene for bærrene, men det er endnu ikke lykkes hende.

Vi elsker kage, og en hjemmebagt kage overlever ikke særlig længe herhjemme. Uden lyv kan jeg bage en om formiddagen og om aftenen er den væk.

Derfor er den her virkelig nemme hindbærtærte perfekt. Jeg kan få at bage den flere gange om dagen, da den virkelig er hurtig.

Servér gerne hindbærtærten med flødeskum, cremefraiche eller flødecreme.

Opskriften passer ti 5-6 personer - og du kan enten bruge friske eller frosne hindbær.

Opskrift på hindbærtærte

Hindbærtærte - nem tærte med friske eller frosne bær

Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard
4.7 fra 56 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du en opskrift på en nem hindbærtærte. Tærten er hurtig at bage, og den kan enten laves med friske eller frosne hindbær. Mums.
Antal: 6
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 160 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g hvedemel
  • 200 g hindbær (friske eller frosne hindbær)
Flødecreme
  • ¼ fløde
  • 100 g creme fraiche
  • 1 ½ spsk flormelis

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker skummende.
  2. Tilsæt hvedemel og rør det godt.
  3. Smør en tærteform på ca. 25 centimeter med smør, og fordel dejen i formen.
  4. Fordel hindbærrene ovenpå på dejen. Du kan som sagt anvende enten friske eller frosne hindbær.
  5. Bag din hindbærtærte ved 200 grader varmluft i ca. 25 til 30 minutter.
Flødecreme
  1. Pisk fløden stiv og vend cremefraiche i.
  2. Smag til med flormelis.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte hindbærtærte serveres med den lækre flødecreme til.

Som sagt kan det også blot være enten flødeskum eller en creme fraiche.

Se også disse kager med hindbær:

Lækker sommertærte med brombær og hindbær
Her er en nem opskrift på en lækker sommertærte. Det er en skøn kage med bund af mørdej, mens fyldet består af friske brombær og hindbær.
Se opskriften her
billederesultat for sommertærte
Verdens bedste hindbærroulade
Opskrift på verdens bedste hindbærroulade, som du kan bage på under 10 minutter. Rouladen rulles sammen med en god hindbærmarmelade.
Se opskriften her
billede med nem og hjemmelavet hindbærroulade
Lagkage med hindbær, makron og Daim
Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem lagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.
Se opskriften her
lagkage med hindbær og makron
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten Thomsen skriver

    marts 30, 2023 at 12:40 pm

    Skal hindbærrene optøs før de kommer i dejen?

    Svar
  2. Gabriella skriver

    september 21, 2022 at 9:02 pm

    Kan man mon lave den med friske æbletern?

    Svar
  3. Malene skriver

    oktober 08, 2021 at 12:02 pm

    Ser rigtig lækker ud, hvad er det der er ovenpå hindbærrene på billedet 🤔 ekstra dej eller måske marengs?

    Svar
    • Malene skriver

      januar 19, 2022 at 4:05 pm

      Har fanget den 😂

      Svar
    • Beth skriver

      maj 27, 2022 at 1:08 pm

      Hvad er der ovenpå hindbærtærten?det står ikke i opskriften

      Svar

Mere inspiration

  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser
  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required