• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Hindbærgalette i airfryer

Hindbærgalette i airfryer

hindbærgalette i airfryer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
96
SHARES
FacebookMessenger96PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  7. juni 2024

Indhold

  1. Her får du min opskrift på hindbærgalette i airfryer. En skøn og nem kage med hindbær på en sprøde mørdejsbund til kaffen eller som dessert.
  2. Opskrift på nem hindbærgalette i airfryer
  3. Hindbærgalette i airfryer
  4. Tips

Her får du min opskrift på hindbærgalette i airfryer. En skøn og nem kage med hindbær på en sprøde mørdejsbund til kaffen eller som dessert.

Bag den lækreste hindbærgalette i airfryer, og kagen er nem at bage.

Her får du en lækker galette med friske hindbær, som har en skøn bund og kant af mørdej med mandelmel.

Hindbær kan sagtens udskiftes med andre bær, og opskriften stammer fra Madens Verdens kogebog til airfryer, som du kan købe her.

Der er kage nok til 4-6 personer, og du kan servere den til kaffen eller som en lækker dessert.

Opskrift på nem hindbærgalette i airfryer

hindbærgalette i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hindbærgalette i airfryer

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på hindbærgalette i airfryer. En skøn og nem kage med hindbær på en sprøde mørdejsbund til kaffen eller som dessert.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 434
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Mørdej
  • 100 g smør - koldt
  • 150 g hvedemel
  • 75 g mandelmel
  • 25 g sukker
  • 1 æg
Fyld
  • 40 g marcipan - revet
  • 30 g mandelmel
  • 30 g sukker
  • 175 g hindbær - friske
  • 10 g vaniljesukker
  • 20 g sukker
Pensling
  • 1 æg - sammenpisket
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk hasselnøddefager

Fremgangsmåde
 

  1. Til hindbærgalette i airfryer starter du med, at skære 100 g smør (køleskabskoldt i tern. Kom smørret i en skål sammen med 150 g hvedemel, 75 g mandelmel og 25 g sukker.
  2. Smuldr smørret godt ud i de tørre ingredienser, ogsamle derefter dejen med 1 æg.
  3. Form dejen til en kugle og læg den på køl i en times tid.
  4. Tag så mørdejen ud af køleskabet, og ælt den smidig. Ikke mere end det!
  5. Rul mørdejen ud til en cirkel med en diameter på ca. 25 centimeter, og læg den i en form, der kan passe ned i din airfryer.
  6. Læg formen med bunden i vejret på dejen, og skær rundt langs kanten. Vend rundt, spray formen med smør eller olie, og læg dejen ned i formen.
  7. I en skål vendes 40 g marcipan (revet) sammen med 30 g mandelmel og 30 g sukker. Fordel det over mørdejen, men hold ca. 3 centimeter fri langs kanten hele vejen rundt.
  8. 175 g hindbær vendes med 10 g vaniljesukker og 20 g sukker, hvorefter de fordeles forsigtigt på mørdejen. Stadig med 3 centimeters afstand til kanten.
  9. Fold så forsigtigt kanten lidt over hindbærrene.
  10. Pensl kanten med 1 æg (sammenpisket), og drys med 1 tsk sukker og 1 spsk hasselnøddefager.
  11. Bag din hindbærgalette i airfryer ved 160 grader i 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 434kcalKulhydrater: 45gProtein: 9gFedt: 26gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 90mgNatrium: 131mgKalium: 113mgKostfibre: 5gSukker: 20gVitamin A: 506IUVitamin C: 8mgCalcium: 64mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den bagte hindbærgalette tages op af airfryeren og køles lidt af.

Du kan eventuelt sigte lidt flormelis over kagen inden servering. Kan serveres med creme fraiche eller flødeskum.

Se også mine populære opskrifter på:

Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)

Nem chokoladekage i airfryer

Ciabattaboller i airfryer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juni 07, 2024 at 12:19 pm

    Tak fordi du bruger denne opskrift, og du er meget velkommen til at give din egen vurdering af hindbærgaletten her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required