Nem opskrift på gulerodskage med flødeost - en rigtig carrot cake fra New Orleans. Lækker kage med gulerødder og frosting med flødeost.
Sådan laver du gulerodskage med flødeost på toppen, altså en svampet kage med gulerødder og nem frosting med flødeost.
Opskriften er fra Newyorker By Heart, og der er tale om en rigtig carrot cake fra New Orleans.
Man dristes endda til at sige, at det måske er verdens bedste gulerodskage, og den skal du bare glæde dig til at sætte tænderne i.
Denne gulerodskage med flødeost rækker til otte personer, og rester sættes på køl til senere brug.
Opskrift på gulerodskage med flødeost
Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Frosting:
- 125 g flødeost naturel light er ok, hvis du føler for det
- 50 g smør blødt
- vaniljesukker efter smag
- 200 g flormelis
Sådan gør du
- Pisk sukker og olie cremet og pisk æggene i et ad gangen. Pisk rigtig, rigtig godt.
- Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen og vend gulerødder og hakkede nødder i til sidst.
- Fyld dejen i en smurt springform/lille bradepande.
- Bag ca. 60 minutter ved 175 grader. Afkøles på rist.
- Frosting: Pisk flødeost og smør cremet.
- Tilsæt vanilje og flormelis.
- Pisk frostingen glat.
- Smør frosting over den kolde gulerodskage og pynt evt. med nogle hele valnødder.
Tips
Den færdige gulerodskage med flødeost kan nydes straks.
Gulerodskagen kan også opbevares nogle dage på køl.
Flere lækre kageopskrifter:
Black magic chokoladekage med chokolade mousse
Alletiders mumse chokoladekage - nem opskrift
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
5 stjerner er ikke nok!