Her får du en nem opskrift på grillet fennikel. Fennikel har en vidunderlig smag af lakrids, og er perfekt at grille med smør, salt og hasselnødder.
Grillet fennikel er super simpelt og velsmagende tilbehør til kød, fisk og kylling fra grillen.
Opskriften er nem, og du skal beregne en halv fennikel pr. person. Eller hvor meget du tror I kan spise.
Opskrift på grillet fennikel
Grillet fennikel med smør, flagesalt og hasselnødder
Ingredienser
- 2 fennikel - skåret i skiver
- 50 gram smør
- flagesalt
- hasselnøddeflager
Sådan gør du
- Skær top og bund af fennikel, men kun det allernederste af bunden.
- Snit derefter hver fennikel i ca seks lige store skiver.
- Smelt smør i en lille gryde eller mikroovn.
- Læg fennikelskiver på grillen ved direkte varme, men varmen skal være lav.
- Pensl skiverne med lidt smør, og luk låget på grillen. Grillet fennikel skal nu have ca. 10 minutter.
- Vend så skiverne om, pensl med smør igen og drys med flagesalt.
- Grill nu fennikelskiverne færdige i yderligere 10 minutter under lukket låg.
- De færdige skiver af grillet fennikel drysses med hasselnøddeflager og serveres straks.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Grillet fennikel passer perfekt som tilbehør til alt fra en grillet t-bone steaks til kylling og andre stykker kød fra grillen.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: