Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis

Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis

Grillet ananas med dessertblinis
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook1PinterestSMSEmailMessenger
1
SHARE

Grillet ananas med dessertblinis, der også bages på grillen, er en anderledes dessert, som vil vække lykke. Se opskrift og videoguide.

Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis er en dessert, som kan laves på grillen, imens I sidder omkring havebordet.

Lav dejen til dine blinis og skær ananassen ude, før I spiser aftensmad, og så er den klar, når I skal have dessert.

Grillmad forbindes med kød, fisk og grøntsager, men der er mange andre muligheder. Ananas er for eksempel fortrinlig, når den grilles.

Under opskriften finder du en videoguide, så du kan se, hvordan du gør trin for trin.

Opskrift på grillet ananas med dessertblinis

Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis

Lidl
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Grillet ananas med dessertblinis, der også bages på grillen, er en anderledes dessert, som vil vække lykke. Se opskrift og videoguide.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert, Grill
Køkken: Caribisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 ananas
  • 5 g kanel
  • 20 g sukker
  • 30 g brun farin
  • 20 g rom
Dessertblinis
  • 70 g hvedemel
  • 35 g boghvedemel
  • 2 g salt
  • 15 g sukker
  • 2 g bagepulver
  • 1 g natron
  • 225 g kærnemælk
  • 30 g smør (smeltet)
  • 20 g æggeblommer
  • 35 g æggehvider
  • 10 g solsikkeolie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skræl ananassen, og skær den ud i 6 stykker på langs. Fjern den hårde midte.
  2. Bland sukker, brun farin, rom og kanel i en skål, og bland ananasstykkerne i. Sæt til side.
Dessertblinis
  1. Bland alle tørvarer i én skål, og i en anden blandes smeltet smør, kærnemælk, olie og æggeblommer. Rør sammen med tørvarerne.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt med dejen.
  3. Hæld dejen i en sprøjtepose, eller form den på panden med en ske. Dessertblinis skal være på størrelse med en mariekiks. Steg dem på begge sider på en grillpande ved medium varme i ca. 1-2 minutter.
  4. Skru grillen op på høj varme, og grill ananasstykkerne i ca. 5-8 minutter. Skær dem ud i mindre stykker, så de passer til størrelsen på blinis.
  5. Server med et scoop vaniljeis pr person.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Tips

Du kan lave din egen vaniljeis til desserten, prøv for eksempel denne nemme opskrift på is.

Køber du en is, kan du med fordel tjekke vores smagstest af vaniljeis ud. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks (super nemme og sunde)
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required