• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Grillede revelsben med nye kartofler i grillen

Grillede revelsben med nye kartofler i grillen

Grillede revelsben med nye kartofler i grillen er rigtig sommermad, der har masser af smag. Kartoflerne forkoges, inden de vendes med rosmarin og steges færdige i grillen. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
74
SHARES
FacebookMessenger74PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. juni 2023 - Udgivet: 30. juni 2023

Opskrift på grillede revelsben med nye kartofler i grillen, hvor benene laves med en god BBQ-marinade og kartoflerne vendes med rosmarin.

Grillede revelsben med nye kartofler er super dejlig sommermad, der kan laves med både de nye danske kartofler eller blot ved at bruge de udenlandske.

Benene skal ikke forkoges, men blot grilles en time ved indirekte varme på en gas- eller kulgrill.

Det er skønt med grillmad om sommeren, og revelsben er dejlig lette, for de passer sig selv stort set det meste af tiden.

Opskrift på grillede revelsben med nye kartofler

Grillede revelsben med nye kartofler i grillen er rigtig sommermad, der har masser af smag. Kartoflerne forkoges, inden de vendes med rosmarin og steges færdige i grillen. Foto: Madensverden.dk.
Holger Rørby Madsen

Grillede revelsben med nye kartofler

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 1 minute min
Samlet tid 1 time t 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 8 stk revelsben
  • 600 g kartofler - nye
  • Olivenolie
  • Rosmarin
  • Salt
Marinade
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk soja
  • 3 spsk tomatketchup
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk chilipulver

Fremgangsmåde
 

BBQ-marinade
  1. Rør alle ingredienserne, så farinen smelter og marinaden bliver blank.
Revelsben med grillede kartofler
  1. Smør revelsben godt ind i marinaden, og lad dem trække i mindst 15 minutter.
  2. Læg de marinerede revelsben i en stor alubakke, og kom lidt vand ved. Ikke for meget.
  3. Grill nu de lækre revelsben ved indirekte varme i en time, hvor grillen holdes på cirka 175 grader. Helst ikke varmere, for så risikerer du at dine revelsben bliver for brankede/sorte.
  4. Imens laver du kartoflerne. De nye kartofler koges i rigeligt saltet vand, og her skal de koges i cirka seks minutter.
  5. Hæld vandet fra, og kom kartoflerne i en alubakke, som kan gå i grillen sammen med de grillede revelsben.
  6. De letkogte kartofler vendes med lidt olivenolie, rosmarin (du kan både bruge frisk rosmarin elller tørret) og lidt groft salt.
  7. Vend dem godt rundt, og nu skal de grilles i cirka 20 minutter ved indirekte varme.
  8. Du kan med fordel give de færdigstegte revelsben et minut ved direkte varme lige før servering, så de får de lækre grillmærker og en endnu bedre smag.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Server de grillede revelsben med kartoflerne og en lækker spidskålssalat.

Du kan også lave en rigtig sommersalat med grøntsager og jordbær - og pynte med nogle af havens spiselige blomster.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required