Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Flapjacks

Flapjacks

Flapjacks
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Traditionelle britiske flapjacks er en slags havrebar, der kan laves med blot fire ingredienser: Havregryn, smør, brun farin og sirup.

De britiske flapjacks er en slags blanding mellem en myslibar og en cookie og kan også kaldes en havrebar.

En basis flapjack indeholder kun fire ingredienser og er super let at lave. Hovedingrediensen er havregryn, der blandes med smør, farin og sirup. Dertil kan der tilsættes mange forskellige smagsgivere som chokolade, nødder, kokos eller tørret frugt.

Hybriden mellem cookie og myslibar har en lækker karamelliseret smag og kan nydes som snack eller kage.

Opskrift på flapjacks

Flapjacks

charlotte mithrilCharlotte Mithril
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Traditionelle britiske flapjacks er en slags havrebar, der kan laves med blot fire ingredienser: Havregryn, smør, brun farin og sirup.
Antal: 10 barer
Ret: Snack
Køkken: Britisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g havregryn
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 2 spsk lys sirup

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom smør, brun farin og sirup i en gryde og smelt det ved svag varme. Kom havregryn i og rør godt sammen.
  2. Fordel blandingen og tryg den godt ned i en bageform med bagepapir på 20x20 cm. Bag ved 180 grader i 25-30 minutter til de er svagt gyldne.
  3. Afkøl i formen og skær derefter dine flapjacks ud i små firkanter. Opbevar dem i en kagedåse eller lignende, hvor de kan holde sig i op til 1 uge.

Næringsindhold

Kalorier462kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Dette er basis-opskriften på flapjacks. Du kan sagtens tilsætte flere ingredienser for at give mere smag til havrebarerne.

Tilsæt for eksempel kokosmel, tørret frugt eller nødder - de giver både smag og ekstra konsistens. Du kan også krydre dem med kanel, vaniljesukker eller citronskal, for at tilføje ekstra smag.

Har du en rest mysli eller granola, kan det også kommes i dejen.

Tilsæt de ekstra ingredienser til den smeltede masse sammen med havregrynene.

Se flere opskrifter på snacks her:

Hjemmelavet müslibar med nødder og dadler

Proteinbar med dadler og peanutbutter

Nemme mysli cookies - god opskrift på 20 minutter

Om Charlotte
charlotte mithril
Charlotte Mithril

Charlotte er fødevare- og ernæringsekspert og har en ph.d. om Ny Nordisk Hverdagsmad fra Institut for Human Ernæring, Københavns Universitet. Charlotte laver smagstest, vidensartikler og opskrifter til Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required