Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs › Dilddip til chips

Dilddip til chips

Dilddip til chips
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook8PinterestSMSEmailMessenger
8
DELINGER

Dilddip til chips er virkelig nem at lave selv, og så smager det bare godt. En frisk dip til alle slags chips eller til grønsagsstave.

Dilddip til chips er både sundere og lækre end det pulver, som man kan købe og blande i creme fraiche. Og så er denne opskrift både virkelig nem og hurtig at lave.

Du kan selv bestemme, om du vil bruge creme fraiche eller yoghurt. Jeg foretrækker faktisk at bruge yoghurt, fordi chips allerede er olierede og fede i smagen, så syren fra yoghurten er forfriskende.

Du kan også servere dippen til grønsagsstave, hvis du ønsker et sundt alternativ, som kan spises når som helst.

Opskrift på dilddip til chips

Dilddip til chips

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Tilb. tid: 3 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Dilddip til chips er virkelig nem at lave selv, og så smager det bare godt. En frisk dip til alle slags chips eller til grønsagsstave.
Antal: 1 portion
Ret: Dip
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 bundt dild (frisk )
  • 300 g yoghurt (græsk eller creme fraiche)
  • 1 tsk dijonsennep
  • citronsaft (efter smag)
  • salt
  • friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke dild fint. Tag nu en skål og kom dilden deri.
  2. Tilføj yoghurt og rør det godt sammen. Tilføj nu dijonsennep, og rør det godt sammen.
  3. Smag til med salt og peber samt lidt citronsaft. Sæt gerne dippen på køl en times tid inden servering, så smagen forstærkes.
  4. Server dilddip til chips, grissini eller grønsagsstave.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Når du har lavet dilddip til chips, så anbefaler jeg at lade den stå i køleskabet i op til en time før servering.

Dette gør, at smagen af dild bliver forstærket. Men du kan også sagtens spise dippen med det samme.

Se opskrifter på hjemmelavet dip og chips:

Hjemmelavet chips

Skordalia dip fra grækenland

Muhammara - dip med grillet peberfrugt

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required