• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Snacks og søde sager › Chokoladeslik med mars bar og tivolistænger

Chokoladeslik med mars bar og tivolistænger

chokoladeslik
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. juli 2024 - Udgivet: 15. april 2023

Chokoladeslik er lækre hjemmelavede stykker af chokolade fyldt med chokoladebarer, tivolistænger og mariekiks. Mums!

Chokoladeslik! Lyder det ikke bare lækkert? Chokoladeslik er din helt egen mulighed for at mixe dine yndlings chokoladebarer, slik og søde sager i lækre stykker af chokolade.

I opskriften her bruger vi mørk og hvid chokolade, tivolistænger, marsbar og mariekiks, men du kan sagtens variere, hvilke former for søde sager, du putter i dit chokoladeslik.

Opskriften er udviklet af Miriam Koldt.

Opskrift på chokoladeslik

chokoladeslik
Miriam Koldt

Chokoladeslik

5 fra 1 stemme
Chokoladeslik er lækre hjemmelavede stykker af chokolade fyldt med chokoladebarer, tivolistænger og mariekiks. Mums!
Samlet tid 1 time t 20 minutter min
Antal: 20 stk.
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 115
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g smeltechokolade - mørk
  • 100 g smeltechokolade - hvid
  • 1 tivolistang
  • 1 mars bar
  • 1 twix - hvid
  • 5 mariekiks
  • frysetørret hindbær
  • stjerne krymmel

Fremgangsmåde
 

  1. Læg et stykke bagepapir i en bageform på cirka 20 gange 30 centimeter.
  2. Skær tivolistang, mars bar og twix i mundrette stykker.
  3. Smelt den mørke og lyse chokolade i mikrobølgeovn eller vandbad.
  4. Vend forsigtigt tivolistangen, mars bar og twix i den smeltede chokolade og fordel dit chokoladeslik, så det fylder hele bageformen.
  5. Drys med frysetørret hindbær og stjerne krymmel.
  6. Stil dit chokoladeslik på køl, til det stivner og bræk så chokoladeslikket i stykker. Du kan også skære det ud med en kniv, men det er meningen, at stykkerne bliver rustikke.
  7. Nu er dit chokoladeslik klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 115kcalKulhydrater: 14gProtein: 1gFedt: 6gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.004gKolesterol: 3mgNatrium: 25mgKalium: 47mgKostfibre: 0.1gSukker: 12gVitamin A: 7IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 32mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

I stedet for at blande den mørke og hvide chokolade sammen, når du smelter den til dit chokoladeslik, kan du også smelte det hver for sig.

Så vender du slikket i den mørke chokolade og fordeler det ud i bageformen. Herefter tager du den hvide smeltede chokolade og trækker den med en gaffel rundt i den mørke chokolade, så du laver nogle fine tråde i chokoladen.

Du kan som sagt sagtens putte andre former for chokoladebarer og slikstykker i dit chokoladeslik. Eller du kan vælge rosiner eller andre tørrede frugter og nødder som fyld.

Se også: Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Susan Andersen

    april 15, 2023 at 8:08 am

    Hej. Nu har jeg læst opskriften flere gange, men du skriver ikke noget om hvornår kiksene skal tilsættes. Skulle det ikke have stået der også ?? Jeg tænker bare på, hvis børnebørnene ville lave den, så står de til sidst med 5 mariekiks, og chokoladen er stivnet. Vh. Susan

    Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required