Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Chokoladereder - påskereder med små æg

Chokoladereder - påskereder med små æg

Chokoladereder
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Chokoladereder med mandler og kokos er fine til at afrunde påskefrokosten med. I midten er der selvfølgelig små, lækre påskeæg.

Chokoladereder er nemme at lave, og så ser de virkelig søde ud i påsketiden.

Ingredienserne er blot chokolade, mandler og kokosmel. Og så skal der selvfølgelig farvede æg i fuglereden.

Her kan man selv vælge, om det skal være små chokolade-mandelæg eller marcipan-æg i påskens farver.

Opskrift på chokoladereder med påskeæg

Chokoladereder med påskeæg

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Chokoladereder med mandler og kokos er fine til at afrunde påskefrokosten med. I midten er der selvfølgelig små, lækre påskeæg.
Antal: 10 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g chokolade smeltet
  • 2 dl kokosmel ristet
  • 0,5 dl mandler smuttede og hakkede
  • påskeæg

Fremgangsmåde

  1. Skold mandlerne og smut dem. Hak dem groft.
  2. Rist kokosmel på for medium varme på en pande, efter et par minutter hælder du mandlerne ved og rister et par minutter.
  3. Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Husk at der ikke må komme vand til chokoladen, så bliver den grynet.
  4. Bland kokosmel, mandler og chokolade sammen til en tyk masse.
  5. Placer en skefuld kokoschokolade i 10 små cupcakes-forme.
  6. Efter et par minutter trykker du lidt ned i midten af rederne og trykker forsigtigt 2-3 påskeæg ned i dem.
  7. Lad dine chokoladereder køle af i et køligt rum. Når de er størknet, er de klar til at blive serveret.

Næringsindhold

Kalorier172kcalKulhydrater19gProtein4gFedt9gMættet fedt5gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.001gKolesterol0.2mgNatrium45mgKalium66mgKostfibre8gSukker8gVitamin A4IUVitamin C0.05mgCalcium19mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan bruge mørk og lys chokolade til disse chokoladereder. Selv foretrækker jeg den mørke, da smagen er mere intens.

Prøv for eksempel at bruge chokolade med pebermynte- eller orangesmag. Det giver lidt ekstra kant.

Du kan også lave påskerederne med let knuste cornflakes i stedet, da princippet bag er det samme som med cornflakestoppe.

Søde påske-opskrifter

  • Hjemmelavede påskeæg
    Hjemmelavede påskeæg med marcipan
  • Italienske påskebrød
    Italienske påskebrød med farvet æg
  • påskekyllinger a la Kaj kage
    Påskekyllinger - flotte og gule kager a la Kaj kage
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required