• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Snacks og søde sager › Chokoladereder - påskereder med små æg

Chokoladereder - påskereder med små æg

Chokoladereder
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. april 2023 - Udgivet: 7. april 2022

Chokoladereder med mandler og kokos er fine til at afrunde påskefrokosten med. I midten er der selvfølgelig små, lækre påskeæg.

Chokoladereder er nemme at lave, og så ser de virkelig søde ud i påsketiden.

Ingredienserne er blot chokolade, mandler og kokosmel. Og så skal der selvfølgelig farvede æg i fuglereden.

Her kan man selv vælge, om det skal være små chokolade-mandelæg eller marcipan-æg i påskens farver.

Opskrift på chokoladereder med påskeæg

Karen SenecaKaren Seneca

Chokoladereder med påskeæg

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 10 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 172
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 100 g chokolade - smeltet
  • 2 dl kokosmel - ristet
  • 0,5 dl mandler - smuttede og hakkede
  • påskeæg

Fremgangsmåde
 

  1. Skold mandlerne og smut dem. Hak dem groft.
  2. Rist kokosmel på for medium varme på en pande, efter et par minutter hælder du mandlerne ved og rister et par minutter.
  3. Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Husk at der ikke må komme vand til chokoladen, så bliver den grynet.
  4. Bland kokosmel, mandler og chokolade sammen til en tyk masse.
  5. Placer en skefuld kokoschokolade i 10 små cupcakes-forme.
  6. Efter et par minutter trykker du lidt ned i midten af rederne og trykker forsigtigt 2-3 påskeæg ned i dem.
  7. Lad dine chokoladereder køle af i et køligt rum. Når de er størknet, er de klar til at blive serveret.

Næringsindhold

Kalorier: 172kcalKulhydrater: 19gProtein: 4gFedt: 9gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.001gKolesterol: 0.2mgNatrium: 45mgKalium: 66mgKostfibre: 8gSukker: 8gVitamin A: 4IUVitamin C: 0.05mgCalcium: 19mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan bruge mørk og lys chokolade til disse chokoladereder. Selv foretrækker jeg den mørke, da smagen er mere intens.

Prøv for eksempel at bruge chokolade med pebermynte- eller orangesmag. Det giver lidt ekstra kant.

Du kan også lave påskerederne med let knuste cornflakes i stedet, da princippet bag er det samme som med cornflakestoppe.

Søde påske-opskrifter

  • Hjemmelavede påskeæg
    Hjemmelavede påskeæg med marcipan
  • Italienske påskebrød
    Italienske påskebrød med farvet æg
  • påskekyllinger a la Kaj kage
    Påskekyllinger - flotte og gule kager a la Kaj kage
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required