Chokoladereder med mandler og kokos er fine til at afrunde påskefrokosten med. I midten er der selvfølgelig små, lækre påskeæg.
Chokoladereder er nemme at lave, og så ser de virkelig søde ud i påsketiden.
Ingredienserne er blot chokolade, mandler og kokosmel. Og så skal der selvfølgelig farvede æg i fuglereden.
Her kan man selv vælge, om det skal være små chokolade-mandelæg eller marcipan-æg i påskens farver.
Opskrift på chokoladereder med påskeæg
Chokoladereder med påskeæg
Ingredienser
- 100 g chokolade - smeltet
- 2 dl kokosmel - ristet
- 0,5 dl mandler - smuttede og hakkede
- påskeæg
Fremgangsmåde
- Skold mandlerne og smut dem. Hak dem groft.
- Rist kokosmel på for medium varme på en pande, efter et par minutter hælder du mandlerne ved og rister et par minutter.
- Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Husk at der ikke må komme vand til chokoladen, så bliver den grynet.
- Bland kokosmel, mandler og chokolade sammen til en tyk masse.
- Placer en skefuld kokoschokolade i 10 små cupcakes-forme.
- Efter et par minutter trykker du lidt ned i midten af rederne og trykker forsigtigt 2-3 påskeæg ned i dem.
- Lad dine chokoladereder køle af i et køligt rum. Når de er størknet, er de klar til at blive serveret.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tip
Du kan bruge mørk og lys chokolade til disse chokoladereder. Selv foretrækker jeg den mørke, da smagen er mere intens.
Prøv for eksempel at bruge chokolade med pebermynte- eller orangesmag. Det giver lidt ekstra kant.
Du kan også lave påskerederne med let knuste cornflakes i stedet, da princippet bag er det samme som med cornflakestoppe.
Søde påske-opskrifter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: