Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Chicken Wellington - indbagt kyllingebryst

Chicken Wellington - indbagt kyllingebryst

Chicken Wellington
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
27
SHARES
FacebookMessenger27PinterestEmailSMS

Chicken Wellington er en variant over den klassiske Beef Wellington med oksemørbrad. Kyllingen er farseret og indbagt i en lækker mørdej.

Chicken Wellington er mere prisvenlig udgave af Beef Wellington, men den smager som en million.

En dejlig måde at servere kyllingekød på sammen med blandt andet champignoner, krydderier og parmaskinke.

Opskriften er beregnet til fire personer, og tilbehøret kan for eksempel være kartoffelbåde og grøn salat.

Opskrift på Chicken Wellington

Chicken Wellington - indbagt kyllingebryst

Maria Ullergaard
5 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Chicken Wellington er en variant over den klassiske Beef Wellington med oksemørbrad. Kyllingen er farseret og indbagt i en lækker mørdej.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Engelsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 stk kyllingebryst
  • 1 bæger ricotta
  • 2 tsk dijon sennep
  • 400 g champignon finthakket
  • 2 skalotteløg finthakket
  • 3 stk solo hvidløg finthakket
  • 1 tsk timian tørret
  • 1 tsk oregano tørret
  • 1 tsk basilikum tørrwr
  • 1 sjat olie trøffelolivenolie
  • 3 pakker parmaskinke
  • 400 g butterdej
  • flagesalt
  • hvid peber friskkværnet
  • 1 sjat olivenolie til stegning
  • 3 spsk smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på varmluft 220 grader.
  2. Kom en god klat smør på panden. Steg champignon, skalotteløg, hvidløg, basilikum, oregano og timian under omrøring på panden.
  3. Kom en sjat trøffelolivenolie på og sauter til alt væden er dampet helt væk. Hæld svampeblandingen over på en tallerken og lad det køle af.
  4. Brug evt et stykke køkkenrulle, som kan suge det sidste overskydende væde, der kommer, når svampeblandingen er afkølet.
  5. Imens hæld en lækker olivenolie på samme pande, brun kyllingen på alle sider. Tag af varmen og krydder kyllingen med flagesalt og peber.
  6. Bland ricotta og dijonsennep godt sammen i en lille skål.
  7. Læg et stykke film på køkkenbordet og fordel parmaskinke på filmen, så hvert stykke overlapper hinanden, Fordel derefter svampeblandingen derpå i et ensartet lag og kom en god klat af ricottablanding på.
  8. Læg kyllingbrystfilet på, rul den sammen til en pakke og luk enderne med skinke.
  9. Kyllingen, parmaskinke og svampeblanding, skal pakkes ind i butterdej. Lukningen skal være i bunden og placeres på et stykke bagepapir, sørg for at den er lukket godt hele vejen rundt - men sørg endelig samtidig for, at der ikke bruges for mange lag af butterdej.
  10. Læg dine Chicken Wellington i et ildfast fad og ind i den forvarmet ovn i 15-20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier772kcalKulhydrater53gProtein18gFedt56gMættet fedt20gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt26gTransfedt0.3gKolesterol55mgNatrium386mgKalium501mgKostfibre3gSukker4gVitamin A572IUVitamin C4mgCalcium157mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Hvis du vil prøve at lave den klassiske opskrift med oksemørbrad, finder du opskriften her: Beef Wellington - indbagt oksemørbrad.

Se andre opskrifter

  • kylling stroganoff
    Kylling Stroganoff (en lækker gryderet med kylling)
  • billederesultat for kylling med feta
    Kylling med feta og basilikum bagt i ovn
  • billederesultat for kyllingebryst i peberflødesovs
    Kyllingebryst i peberflødesovs - nem opskrift
Om Maria
Maria Ullergaard
Maria Ullergaard

Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Bente Søndergaard Christensen skriver

    februar 06, 2024 at 12:46 pm

    Hvad kan man servere som tilbehør til Chicken Wellington?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 06, 2024 at 3:14 pm

      Hej Bente
      Mulighederne er mange, men jeg tænker at hasselback kartofler og en god broccolisalat vil passe fint til.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required