• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Butterdej med camembert

Butterdej med camembert

Butterdej med camembert
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 18. september 2024 - Udgivet: 26. november 2021

Butterdej med camembert og pesto er en af TikToks virale opskrifter på den perfekte snack. Retten er både lækker at spise og flot at se på.

Butterdej med pesto og camembert er en wow-oplevelse. Det smager simpelthen så godt, og så er det super nemt at lave.

Det kræver i princippet kun fire ingredienser. Så bliver det ikke nemmere.

Jeg vil klart lave denne snack næste gang, jeg får gæster, da jeg synes, at den ser virkelig fin ud. Og så er det praktisk, at hver gæst kan rive et stykke brød af og selv dyppe det i osten.

Opskrift på butterdej med pesto og camembert

Butterdej med camembert
Rakel Seneca

Butterdej med camembert

5 fra 3 stemmer
Butterdej med camembert og pesto er en af TikToks virale opskrifter på den perfekte snack. Retten er både lækker at spise og flot at se på.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 445
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 pakker butterdej
  • 4 spsk pesto - grøn
  • 1 camembert
  • 1 æg
  • 1 spsk sesamfrø

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at forvarme ovnen til 190 grader almindelig ovn. Gør derefter en bageplade klar med bagepapir
  2. Tag nu en pakke butterdej og placer en stor tallerken ovenpå. Skær nu rundt om tallerkenen, så din butterdej er perfekt rund. Gør også dette med nummer to pakke.
  3. Læg det ene runde stykke butterdej på bagepladen. Placer nu camembert i midten og skær den butterdej fra, som er under osten.
  4. Fordel pestoen ud over det første lag butterdej. Læg nu andet lag butterdej henover pestodejen og skær dejen fra, som dækker osten.
  5. Brug nu en gaffel til at trykke de to lag butterdej sammen hele vejen rundt i kanterne.
  6. Skær nu strimler i dejen på cirka tre centimeter i tykkelsen, tag en strimmel af gangen og twist den to gange. Forsæt hele vejen rundt.
  7. Tag et æg og pisk det let. Pensel det nu henover al butterdejen og drys med sesamfrø.
  8. Bag butterdej med camembert i cirka 15 minutter, eller indtil det er blevet flot gyldent. Skær camembertens skorpe på toppen af og server straks.

Næringsindhold

Kalorier: 445kcalKulhydrater: 24gProtein: 13gFedt: 33gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 14gTransfedt: 0.003gKolesterol: 55mgNatrium: 546mgKalium: 117mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 551IUCalcium: 184mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Jeg pyntede med lidt sesamfrø, men man kan i princippet pynte med hvad som helt. For eksempel flagesalt eller stødt oregano.

Du kan også prøve at bruge en rød pesto eller oliventapenade til butterdej med camembert. Det er også lækkert.

Se andre opskrifter på snackbrød:

Brydebrød med ost og hvidløg

Olivenbrød: Brioche med za'atar

Focaccia

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required