Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Butterdej med camembert

Butterdej med camembert

Butterdej med camembert
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Butterdej med camembert og pesto er en af TikToks virale opskrifter på den perfekte snack. Retten er både lækker at spise og flot at se på.

Butterdej med pesto og camembert er en wow-oplevelse. Det smager simpelthen så godt, og så er det super nemt at lave.

Det kræver i princippet kun fire ingredienser. Så bliver det ikke nemmere.

Jeg vil klart lave denne snack næste gang, jeg får gæster, da jeg synes, at den ser virkelig fin ud. Og så er det praktisk, at hver gæst kan rive et stykke brød af og selv dyppe det i osten.

Opskrift på butterdej med pesto og camembert

Butterdej med camembert

Rakel Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Butterdej med camembert og pesto er en af TikToks virale opskrifter på den perfekte snack. Retten er både lækker at spise og flot at se på.
Antal: 6 personer
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 pakker butterdej
  • 4 spsk pesto grøn
  • 1 camembert
  • 1 æg
  • 1 spsk sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Start med at forvarme ovnen til 190 grader almindelig ovn. Gør derefter en bageplade klar med bagepapir
  2. Tag nu en pakke butterdej og placer en stor tallerken ovenpå. Skær nu rundt om tallerkenen, så din butterdej er perfekt rund. Gør også dette med nummer to pakke.
  3. Læg det ene runde stykke butterdej på bagepladen. Placer nu camembert i midten og skær den butterdej fra, som er under osten.
  4. Fordel pestoen ud over det første lag butterdej. Læg nu andet lag butterdej henover pestodejen og skær dejen fra, som dækker osten.
  5. Brug nu en gaffel til at trykke de to lag butterdej sammen hele vejen rundt i kanterne.
  6. Skær nu strimler i dejen på cirka tre centimeter i tykkelsen, tag en strimmel af gangen og twist den to gange. Forsæt hele vejen rundt.
  7. Tag et æg og pisk det let. Pensel det nu henover al butterdejen og drys med sesamfrø.
  8. Bag butterdej med camembert i cirka 15 minutter, eller indtil det er blevet flot gyldent. Skær camembertens skorpe på toppen af og server straks.

Næringsindhold

Kalorier445kcalKulhydrater24gProtein13gFedt33gMættet fedt12gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt14gTransfedt0.003gKolesterol55mgNatrium546mgKalium117mgKostfibre1gSukker1gVitamin A551IUCalcium184mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg pyntede med lidt sesamfrø, men man kan i princippet pynte med hvad som helt. For eksempel flagesalt eller stødt oregano.

Du kan også prøve at bruge en rød pesto eller oliventapenade til butterdej med camembert. Det er også lækkert.

Se andre opskrifter på snackbrød:

Brydebrød med ost og hvidløg

Olivenbrød: Brioche med za'atar

Focaccia

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required