Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill

Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill

billede med brasede kartofler med frankfurtere
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
308
SHARES
FacebookMessenger308PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på brasede kartofler med frankfurtere, der nemt laves i en alubakke i din grill. En lækker og nem pølsebiks.

Brasede kartofler med frankfurtere er en lækker omgang pølsebiks, som du kan lave på grillen eller i en pande.

Mængderne kan du selv justere efter smag og behag, men husk at lave en karryketchup til, for det smager altså godt.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på brasede kartofler med frankfurtere

Brasede kartofler med frankfurtere lavet på grill

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på brasede kartofler med frankfurtere, der nemt laves i en alubakke i din grill. En lækker og nem pølsebiks.
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 700 g kartofler (gerne små, delt i kvarte eller halve)
  • olivenolie
  • 4 frankfurtere (store pølser, skåret i skiver)
  • 2 rødløg (skåret i tynde både eller grofthakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt purløg (snittes)
Karryketchup
  • ketchup
  • karry

Fremgangsmåde

  1. Kartofler skæres i kvarte eller halve, afhængig af størrelse. Brug gerne de små og nemme kartofler.
  2. Kom kartoflerne i en gryde, og dæk kartoflerne med vand. Tilsæt salt. Kog kartoflerne i 5-6 minutter og hæld vandet fra.
  3. Fordel kartoflerne i en alubakke og dryp olivenolie over.
  4. Stil bakken i din grill ved direkte varme, og grill nu kartoflerne i ca. 5 minutter. Vend det rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
  5. Kom frankfurtere, der er skåret i skiver, ved kartoflerne sammen med rødløg.
  6. Grill videre indtil dine brasede kartofler med frankfurtere er klar. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  7. Rør ketchup og karry sammen, og smag den til, så du får den rette smag af karryketchup.
  8. Fordel den hjemmelavede karryketchup over din pølsebiks, og drys med snittet purløg.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Brasede kartofler med frankfurtere serveres straks. Enten bare som den er - eller med en lækker salat til.

Se flere lækre pølseopskrifter:

Pølsemix i ovn

Piratens pølsegryde - nem og børnevenlig gryderet

Pølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pasta

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Gitte Sørensen skriver

    maj 03, 2022 at 9:59 am

    Tak for alle de dejlige opskrifter , de er nemme at gå til , har du også opskrifter til kun 1 person ?vi er jo ikke alle en 4 mands familie 🙂

    Svar

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required