• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Vegetar › Blomkålstacos med barbecuesauce og bønner

Blomkålstacos med barbecuesauce og bønner

Blomkålstacos
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. februar 2024 - Udgivet: 30. maj 2022

Blomkålstacos marineret i den lækreste barbecuesauce med frisk hvidkål og stærkt krydrede bønner. En superlækker vegetarret for alle.

Blomkålstacos er bare en helt vildt lækker mexicansk vegetarret fuld af både blomkål og friske råvarer. Derudover er retten virkelig nem at lave, den kræver få ingredienser og minimal arbejdskraft.

I opskriften har jeg tilføjet refried beans, som man kan købe på dåse i næsten alle supermarkeder, men du kan også selv lave dem.

Det består bare af et løg, to fed hvidløg, en dåse valgfri bønner, chili og spidskommen.

Det koges sammen, indtil bønnerne er helt udkogte, og så kan du mose det hele sammen. En klassisk "stable food" i det mexicanske køkken.

Opskrift på blomkålstacos

Rakel Seneca

Blomkålstacos i barbecuesauce

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 hoved blomkål
  • 4 spsk bbq-sauce
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • 8 små tortillas
  • 200 g refried beans - købt på dåse eller hjemmelavet
  • 0,5 hoved hvidkål
  • 4 spsk salsa - købt eller hjemmelavet
  • 1 dl yoghurt
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 1 håndfuld koriander - eller persille

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tænde ovnen til 215 grader, gør derefter en bageplade klar med bagepapir.
  2. I en skål tilføjes bbq-sauce, paprika, chilipulver og salt og peber efter smag. Skær nu blomkålen i mundrette bider og kom dem til marinaden. Rør det godt sammen, og hæld dem ud på bagepladen.
  3. Bag dem nu i cirka 30 minutter, eller indtil de er møre men samtidig har en smule karamellisering fra marinaden.
  4. Varm refried beans op i en lille gryde, og varm tortillapandekagerne op i ovnen i få minutter.
  5. Skær hvidkål fint og forbered yoghurt ved at tilføje citronsaft og blande det godt sammen.
  6. Start med at putte et lag refried beans på en tortilla, derefter kål og blomkål i dem, top dem op med salsa og yoghurt.
  7. Pynt blomkålstacos med frisk koriander og spis dem straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også tilføje guacamole eller andre mexicanske lækkerier, som du holder af.

Blomkålstacos serveres helst i små tortillas, så du har en håndfuld, du nemt kan spise.

Se også andre vegetaropskrifter fra Mexico:

Taquitos - lækre mexicanske snacks

Mexitærte med tortilla-lag

Enchiladas med spidskål

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler
  • billede med bønne burrito
    Bønne burrito

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required