• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Biscoff småkager

Biscoff småkager

Biscoff småkager
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. oktober 2021 - Udgivet: 27. oktober 2021

Biscoff småkager fuld af varme krydderier smager næsten ligesom dem, der kan købes. De passer perfekt sammen med en kop kaffe eller te.

Biscoff småkager har altid været en super populær småkage, men her på det seneste har deres popularitet virkelig boomet.

Man kan nu finde adskillige opskrifter, hvor denne lille kage indgår. Og det forstår man godt, for de smager altså også bare så lækkert.

Smagen kan beskrives lidt som en kombination af krydderier og en smule karamelliseret smag, som kommer fra den brune farin.

Derudover har de den perfekte sprødhed.

Opskrift på Biscoff småkager fuld af krydderier

Biscoff småkager
Rakel Seneca

Biscoff småkager fuld af krydderier

5 fra 1 stemme
Biscoff småkager fuld af varme krydderier smager næsten ligesom dem, der kan købes. De passer perfekt sammen med en kop kaffe eller te.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Ret: Kager
Køkken: Fransk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 280 g hvedemel
  • 0,5 tsk kanel
  • 0,5 tsk ingefær - stødt
  • 1 knivspids muskatnød - stødt
  • 1 knivspids nelliker - stødt
  • 0,5 tsk natron
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 225 g smør - stuetemperatur
  • 40 g brun farin
  • 100 g sukker

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en skål og bland hvedemel, krydderier, salt, bagepulver og natron sammen. Stil den nu til siden.
  2. I en separat skål tilføjes smør, sukker og brun farin. Pisk det sammen i fem minutter, indtil det bliver luftigt. Rør nu de tørre og de våde ingredienser sammen.
  3. Det kan hjælpe at bruge hænderne til at få inkorporeret ingredienserne ordentligt. Form nu dejen til en kugle og dæk den til med plastikfilm og lad den køle ned i fryseren i 20 minutter.
  4. Forvarm nu ovnen til 180 grader varmluft og gør to bageplader klar med bagepapir.
  5. Drys køkkenbordet med hvedemel og tag dejen ud af fryseren. Rul den nu tyndt ud til cirka en halv centimeter tykkelse og brug en småkageudstikker til at få ensartet småkager.
  6. Forsæt, indtil alt dejen er brugt og læg kagerne hen på bagepladen. Brug nu en gaffel til at trykke et mønster på hver småkage.
  7. Bag dem i cirka 10 til 15 minutter, indtil de er gyldne. Lad dem køle ned på en rist og så er dine Biscoff småkager klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Normalt er Biscoff småkager formet som en slags oval med tryk af navnet på dem. Det er dog lidt svært at gøre selv, så jeg bruger en småkageudstikker og en gaffel til mønstret.

Disse småkager kan bages året rundt. Men prøv især at lave dem i december måned, da krydderierne passer perfekt til julens tid.

Brug også forskellige småkageudstikker så som hjerter og stjerner.

Se flere opskrifter på småkager her:

Cookies

Flapjacks

Håkonskager

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required