• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Drinks og cocktails › Bellini - opskrift på cocktail med Prosecco og fersken

Bellini - opskrift på cocktail med Prosecco og fersken

billederesultat for Bellini cocktail
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 12. august 2020 - Udgivet: 12. august 2020

Bellini er en skøn italiensk cocktail med Prosecco og fersken, og her får du to forskellige måder at lave den. Med pure eller ferskensirup.

Alene navnet Bellini afslører tydeligt, at vi her har med noget italiensk at gøre.

Og den lækre Bellini cocktail er da også en klar italiener, opfundet af den italienske bartender Giuseppe Cipriani.

Cipriani åbnede den kendte bar Harry's Bar i Venedig i Italien, og denne skønne ferskendrink opfandt han i slutningen af 1930erne.

Drinken er opkaldt efter kunsteren Giovanni Bellini, der levede i netop Venedig tilbage i 1500-tallet.

Den nemme udgave laver jeg gerne med Prosecco og en ferskensirup, men den originale er med ferskenpuré. Lavet af hvide ferskner.

Her skoldes fersknerne, hvorefter de befries for stenen og blendes til en pure. Smages til med lidt sukker og citronsaft for at opnå den rette balance. Man kan også købe en ferskenpure.

Kom den hjemmelavede ferskenpure i et glas sammen med Prosecco, og blandingsforholdet er en tredjedel pure til en to tredjedele Prosecco.

Eller kør med nedenstående opskrift med ferskensirup - den er nem og god.

Se også disse opskrifter:

  • Gin Hass cocktail med mango sirup og gin
  • Champagnebrus drink
  • Fersken mojito

Opskrift på Bellini cocktail

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bellini cocktail

4.80 fra 5 stemmer
Forb. tid 2 minutter min
Samlet tid 2 minutter min
Antal: 1 person
Ret: Drinks
Køkken: Italiensk
Kalorier: 184
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 10 cl Prosecco - champagne eller cava kan også anvendes
  • 5 cl ferskensirup

Fremgangsmåde
 

  1. Find et champagneglas frem, og glasset må meget gerne være koldt.
  2. Kom Prosecco forsigtigt i, og derefter den lækre ferskensirup.
  3. En Bellini cocktail røres nu forsigtigt rundt, men uden at ødelægge de sprøde bobler i Proseccoen.

Næringsindhold

Kalorier: 184kcalKulhydrater: 38gProtein: 0.1gNatrium: 36mgKalium: 120mgSukker: 38gCalcium: 16mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige Bellini cocktail serveres naturligvis straks.

Du kan blandt andet anvende den som en velkomstdrink.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af Hugo Spritz
    Hugo Spritz - skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco
  • Billede med Manhattan cocktail.
    Manhattan cocktail - sådan laver du den
  • jordbær caipirinha
    Jordbær caipirinha
  • billede med blue lagoon drink
    Blue Lagoon

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller (fakta og hvad kan du bruge dem til)→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required