Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Drinks og cocktails › Bellini - opskrift på cocktail med Prosecco og fersken

Bellini - opskrift på cocktail med Prosecco og fersken

billederesultat for Bellini cocktail
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Bellini er en skøn italiensk cocktail med Prosecco og fersken, og her får du to forskellige måder at lave den. Med pure eller ferskensirup.

Alene navnet Bellini afslører tydeligt, at vi her har med noget italiensk at gøre.

Og den lækre Bellini cocktail er da også en klar italiener, opfundet af den italienske bartender Giuseppe Cipriani.

Cipriani åbnede den kendte bar Harry's Bar i Venedig i Italien, og denne skønne ferskendrink opfandt han i slutningen af 1930erne.

Drinken er opkaldt efter kunsteren Giovanni Bellini, der levede i netop Venedig tilbage i 1500-tallet.

Den nemme udgave laver jeg gerne med Prosecco og en ferskensirup, men den originale er med ferskenpuré. Lavet af hvide ferskner.

Her skoldes fersknerne, hvorefter de befries for stenen og blendes til en pure. Smages til med lidt sukker og citronsaft for at opnå den rette balance. Man kan også købe en ferskenpure.

Kom den hjemmelavede ferskenpure i et glas sammen med Prosecco, og blandingsforholdet er en tredjedel pure til en to tredjedele Prosecco.

Eller kør med nedenstående opskrift med ferskensirup - den er nem og god.

Se også disse opskrifter:

  • Gin Hass cocktail med mango sirup og gin
  • Champagnebrus drink
  • Fersken mojito

Opskrift på Bellini cocktail

Bellini cocktail

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 2 minutter min
Samlet tid: 2 minutter min
Bellini er en skøn italiensk cocktail med Prosecco og fersken, og her får du to forskellige måder at lave den. Med pure eller ferskensirup.
Antal: 1 person
Ret: Drinks
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 10 cl Prosecco champagne eller cava kan også anvendes
  • 5 cl ferskensirup

Fremgangsmåde

  1. Find et champagneglas frem, og glasset må meget gerne være koldt.
  2. Kom Prosecco forsigtigt i, og derefter den lækre ferskensirup.
  3. En Bellini cocktail røres nu forsigtigt rundt, men uden at ødelægge de sprøde bobler i Proseccoen.

Næringsindhold

Kalorier184kcalKulhydrater38gProtein0.1gNatrium36mgKalium120mgSukker38gCalcium16mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige Bellini cocktail serveres naturligvis straks.

Du kan blandt andet anvende den som en velkomstdrink.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af Hugo Spritz
    Hugo Spritz - skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco
  • Billede med Manhattan cocktail.
    Manhattan cocktail - sådan laver du den
  • jordbær caipirinha
    Jordbær caipirinha
  • billede med blue lagoon drink
    Blue Lagoon

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required