• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Beignets - nem opskrift på friturestegt kage

Beignets - nem opskrift på friturestegt kage

billederesultat for beignets
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  12. november 2020 - Udgivet:  12. november 2020

Her får du opskriften på hjemmelavet beignets med kærnemælk. Nemme og lækre kager fra USA, der kan minde om doughnuts og nydes med flormelis.

Har du ikke prøvet de lækre beignets før, så har du chancen her med denne nemme og fantastiske opskrift på de amerikanske kager.

Beignets er i USA en form for doughnut, der serveres med masser af flormelis.

De er Louisianas officielle doughnut, men de er måske mest kendt fra New Orleans.

Uanset se hvad, så kan du her lave dem selv. Og det er faktisk ret nemt.

Opskrift på beignets

billederesultat for beignets
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Beignets - nem opskrift på friturestegt kage

5 fra 4 stemmer
Her får du opskriften på hjemmelavet beignets med kærnemælk. Nemme og lækre kager fra USA, der kan minde om doughnuts og nydes med flormelis.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Hviletid 1 time t
Samlet tid 1 time t 35 minutter min
Antal: 50 stk.
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g sødmælk
  • 180 g kærnemælk
  • 2 tsk. tørgær
  • 1 ¼ spsk rørsukker
  • ¼ tsk. natron
  • 1 nip salt
  • 325 g hvedemel - ca. mængde
  • solsikkeolie - eller majsolie, til fritering

Fremgangsmåde
 

  1. Varm mælken op ved middelvarme, til den lige netop begynder at koge. Tilsæt kærnemælk, tørgær, salt og sukker - sæt det til side i 5 minutter.
  2. Hæld blandingen i en skål, tilsæt salt, natron og det meste af melet. Sæt dejkrogene på en el-mikser - eller brug en røremaskine med dejkrog - og pisk ved lav hastighed til de tørre ingredienser bliver fugtige.
  3. Skru op på mellemste hastighed og pisk til dejen former sig til en blød kugle, men dejen skal stadig være fugtig og klistrende. Pisk i yderligere et par minutter.
  4. Dæk skålen til og stil et sted hvor det ikke trækker i en god times tid.
  5. Når dejen er klar, kommes ½ liter olie i en gryde, gerne en støbejernsgryde eller -pande, tænd for middelvarme og lad olien varme op. Stik enden af en tændstik ned i og hvis det syder om den, så er olien varm nok. Hvis olien ikke er varm nok, så suger dejen alt for meget olie, så det er ret vigtigt.
  6. Drys køkkenbordet med mel, hæld dejen ud på bordet og drys det med mel. Tryk dejen flad og fold det på midten. Fold enderne ind under, så der igen formes en kugle.
  7. Drys med mel og rul ud med en kagerulle til en cirkel, ca. 3 mm. tyk, lad dejen hvile i 1 minut. Skær ud i ruder med en pizzaskærer eller en kniv.
  8. Kom nu forsigtigt 3-4 stykker dej ned i gryden ad gangen, ikke for mange, for så falder temperaturen for meget. Kog til de er bobler op og bliver gyldne på begge sider.
  9. Læg på køkkenrulle så de kan dryppe af og læg dem så på en tallerken. Forsæt til de alle er bagte, hold dem evt. lune i ovnen ved 100 grader (ikke varmluft).
  10. Læg dem på en tallerken og drys med maser af flormeslis.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte beignets serveres lune - og de smager perfekt sammen med en god kop kaffe.

Se flere kager fra USA:

Cheesecake

4.7 fra 21 stemmer
Her er opskriften på en rigtig Manhattan-style strawberry cheesecake. Klassisk ostekage fra USA med jordbær og sprød kiksebund.
Gå til opskrift
cheesecake

Gulerodskage

4.8 fra 118 stemmer
Nem og lækker opskrift på gulerodskage, der kan laves med eller uden ostecreme. Amerikansk, svampet og lækker kage, der er et sikkert hit.
Gå til opskrift
billede med gulerodskage med frosting af flødeost
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required