• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Vingummi - opskrift på hjemmelavet frugtvingummi

Vingummi - opskrift på hjemmelavet frugtvingummi

Hjemmelavet vingummi
4.9 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
105
SHARES
FacebookMessenger105PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 6. november 2023 - Udgivet: 13. januar 2022

Vingummi er en fast kending i slikskålen. Her kan du se, hvordan du selv laver hjemmelavet vingummi i lige netop den smag, du foretrækker.

Vingummi er oftest fuld af farvestoffer og alle mulige former for mærkelige e-numre, derfor foretrækker jeg at lave dem selv.

Med denne opskrift kan du lave lige præcis den smag, du foretrækker.

Fordi det er virkelig nemt at lave dem, de kræver kun to ingredienser, men du kan vælge at putte lige det i, du har lyst til.

I princippet består de blot af saft eller juice og husblas.

Du kan også bruge hvilken som helst form til dem. Jeg har en ravioliform, som jeg bruger, og det fungerer super fint. Du kan også bruge en isterningeform.

Opskrift på hjemmelavet vingummi

Hjemmelavet vingummi
Rakel Seneca

Vingummier

4.86 fra 14 stemmer
Vingummi er en fast kending i slikskålen. Her kan du se, hvordan du selv laver hjemmelavet vingummi i lige netop den smag, du foretrækker.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
nedkøling 3 timer t
Samlet tid 3 timer t 15 minutter min
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 dl juice - eller en stærk blandet saft
  • 3 tsk gelatinepulver
  • 3 spsk vand
  • sukker - eller sødemiddel, valgfrit
  • 1 tsk olie

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage den form, som du har tænkt dig at bruge. Alle slags former fungerer, men silikoneforme er dem, der fungerer bedst. Put nu smagsneutral olie i formen og smør den jævnt ud i alle kanter.
  2. Tag nu en lille skål og tilføj tre spiseskefulde vand og gelatinepulver, rør det sammen og lad det stå i fem minutter, så gelatinen bliver blød.
  3. Hæld nu juicen i en lille gryde. Afhængig af hvilken slags juice du har valgt, kan du vælge at tilføje mere eller mindre sukker eller sødemiddel efter smag. Varm den massen op til lige under kogepunktet.
  4. Tilføj den bløde gelatinepulver til den varme juice og rør det godt sammen, indtil du kan se, at pulveret er helt opløst.
  5. Hæld nu blandingen i formene og put dem i køleskabet. Lad dem størkne i cirka tre timer og så er dine vingummi klar til at blive spist.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Vær opmærksom på, at afhængig af den størrelse form du bruger, kan tage tage længere eller kortere tid, før vingummierne størkner.

Se også andre opskrifter på slik:

Pebermyntepastiller

Brændte mandler

Flæsk med hindbær - gammeldags juleslik

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Trine

    august 14, 2024 at 10:35 am

    Hvor længe tror du de kan holde sig? Og hvordan opbevarer man dem bedst?
    Mvh Trine

    Svar
  2. Hellejean Jensen

    oktober 29, 2023 at 11:57 am

    Hej
    Kan man bruge husblas og hvor mange?
    Mvh Helle

    Svar
    • Ole

      januar 03, 2024 at 10:25 am

      I følge Dr Oetkers egen hjemmeside, så svarer 1 tsk Gelatine pulver til 2 Husblas plader 🙂

      Svar
  3. Ole

    oktober 18, 2023 at 11:38 am

    "Tag nu en lille skål og tilføj tre spiseskefulde vand og gelatinepulver"

    Måske det var en idé at skrive 3 teskefulde gelatinepulver, eller helt fjerne antal, og så bare skrive at vand og gelatinepulver skal tilføjes, så man ikke lige bliver forvirret og tror at det også er 3 spiseskefulde gelatinepulver 🙂

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Forsiden lige nu

grillet flæskesteg i gasgrill med sprød svær
Flæskesteg i gasgrill med tid og temperatur→ Se opskriften
billede med kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat med creme fraiche og mayonnaise→ Se opskriften
Billed resultat for majs i grill
Grillede majs med og uden blade→ Se opskriften
billederesultat for rysteribs
Rysteribs - sådan laves de lækre ribs med sukker→ Se opskriften
En sund pastasalat med broccoli, ærter og en lækker persilleolie. Den grønne og sunde pastasalat er blandt andet god som tilbehør til svinemørbrad. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Sund pastasalat med broccoli, ærter og persilleolie→ Se opskriften
Ugens madplan uge 30
Ugens madplan uge 30 med lækker sommermad→ Se opskriften
billede med smashburger
Smashburger - bedste opskrift med karamelliseret bøf→ Se opskriften
billede med crumble med ribs ribscrumble
Crumble med ribs - opskrift på lækker ribscrumble→ Se opskriften
frikasse med kalv
Nem opskrift på frikassé med årstidens grøntsager→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required