Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Toblerone

Toblerone

Toblerone hjemmelavet
5 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
48
SHARES
FacebookMessenger48PinterestEmailSMS

Toblerone er chokolade med stykker af mandler og med en smag af honning. De er virkelig lækre og super nemme at lave.

Toblerone er kendte for deres trekantede former og virkelig lækre smag.

De indeholder knasende mandler, og så kan man smage honningen, som balanceres lækkert af chokoladesmagen.

Man kan købe dem i både lys, mørk og hvid chokolade, men den lyse chokolade er nok den mest kendte. I denne opskrift har jeg dog brugt mørk chokolade på 55%, men det er op til dig, hvad du fortrækker.

Opskrift på hjemmelavet Toblerone

Hjemmelavet Toblerone

Rakel Seneca
5 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Toblerone er chokolade med stykker af mandler og med en smag af honning. De er virkelig lækre og super nemme at lave selv.
Antal: 6 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Tysk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 70 g mandler smuttet
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 100 g chokolade
  • 1 tsk olie

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste mandlerne på en pande, så de bliver let gyldne. Tag 50 gram af mandlerne og kom dem i en foodprocessor eller blender.
  2. Tilføj honning og vaniljepulver til blenderen. Blend det nu sammen, så det er ligesom en mandelsmør.
  3. Hak nu resten af mandlerne en smule groft og bland dem med mandelsmørret.
  4. Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Tilføj olie til chokoladen, og rør det godt sammen. Når chokoladen er helt smeltet, vender du mandelsmørret i chokoladen forsigtig.
  5. Tag nu enten en trekantet chokoladeform eller bare en firkantet Tupperware og hæld chokoladeblandingen i, smør den ud, så den er jævnt fordelt.
  6. Når chokoladen er cirka 50 procent størknet, kan du skære chokoladen ud som trekanter med en skarp kniv. Lad dem derefter størkne fuldstændig.
  7. Så er den hjemmelavet Toblerone klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis du ligesom jeg heller ikke ejer en trekantet chokoladeform, så kan du bare hælde blandingen i en firkantet plastikbøtte og skære chokoladen ud som trekanter efter, de er størknet.

Se også andre opskrifter med chokolade:

Hjemmelavet After Eight

Chokolade med saltkaramel

Fyldt chokolade med lakridsmarcipan

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required