Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › T-bone steak

T-bone steak (sådan steger du en stor T-bone)

billederesultat for T-bone steak
4.9 fra 16 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMS
Indhold
  • T-bone steak
  • Opskrift på T-bone steak
  • Køer skydes på marken
  • Frokost
  • Tips
  • Spegepølser fra Hallegaard
  • Kommentarer

T-bone steak

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 16 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Hviletid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Opskrift på hvordan du steger en T-bone steak. En t-bone består af oksetyndsteg på den ene side af benet, og mørbrad på den anden side.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 T-bone på hver 600 gram
  • olivenolie
  • flagesalt
  • peberblanding
  • smør
  • persille

Fremgangsmåde

  1. Smør kødet grundigt med olivenolie og spar ikke på det.
  2. Salt grundigt - en teskefuld til hver side på de to T-bones.
  3. Lad dem hvile 20 minutter.
  4. Grill eller steg dem ved en god varme, og stegetiden er cirka fire minutter på hver side. Vend dem nogle gange undervejs, men lad dem danne en god stegeskorpe først.
  5. Tag dem af og krydr med peberblanding.
  6. Læg et par skiver smør på hver og lad det smelte ned over bøfferne.
  7. Drys med lidt hakket persille, og server efter fem minutters hviletid.

Næringsindhold

Kalorier722kcalKulhydrater0.003gProtein62gFedt51gMættet fedt20gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt23gTransfedt0.1gKolesterol176mgNatrium766mgKalium928mgSukker0.003gVitamin A87IUCalcium19mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på T-bone steak

Jeg var simpelthen nødt til at prøve en stor T-bone steak fra Hallegaard på Bornholm.

Slagteren helt ude på landet - ude hvor de almindelige veje ender, og hvor den sidste strækning er grusvej. Heldigvis er der skilte det sidste stykke, for ellers havde jeg aldrig fundet det.

Men det er køreturen værd. Store og lækre stykker T-bone steak på 600 gram pr. tyk. Det er altså et velvoksent stykke kød, og prisen er aldeles rimelig.

Helt herude, et pænt stykke uden for Østermarie på Bornholm, ligger Hallegaard. Både slagter og cafe, og begge dele er hele turen værd. Foto: Madensverden.dk.
Helt herude, et pænt stykke uden for Østermarie på Bornholm, ligger Hallegaard. Både slagter og cafe, og begge dele er hele turen værd. Foto: Madensverden.dk.

Køer skydes på marken

Kødet kommer fra lokale køer, og de er blevet skudt derude på marken. For at undgå stress hos dyrene.

Ejeren og manden bag er Jørgen Christensen, og hans mission er kød med god samvittighed og af ypperste kvalitet.

Frokost

Både hos det kød du finder i disken, men også når du spiser i cafeen, hvor jeg i øvrigt varmt kan anbefale stedets pølsebræt.

Den er altså super lækker, og nyd gerne en øl fra Small Batch Brewery til. Det er en kongefrokost.

Det tilhørende brød er i øvrigt hjemmebagt, og i samme høje standard.

Et kig ned i køledisken hos Hallegaard på Bornholm. Her er ikke en stor T-bone steak, men et bredt udvalg. Foto: Madensverden.dk.
Et kig ned i køledisken hos Hallegaard på Bornholm. Her er ikke en stor T-bone steak, men et bredt udvalg. Foto: Madensverden.dk.

Og nej. Dette er en ikke betalt artikel på nogen som helst måde, men min oplevelse her ved overgangen mellem april og maj i 2018. Jeg er begejstret for både stedet, tanken, konceptet og råvarerne.

Tips

Opskriften er egentlig til to personer, men der er så meget kød, at der måske er nok til fire personer.

Afhængig af sulten og lysten til en velstegt T-bone steak. Det må du selv lige vurdere.

Spegepølser fra Hallegaard

Vi runder lige af hos Hallegaard på Bornholm, hvor du også bør prøve Jørgens spegepølser.

Dem er han kendt for langt omkring, og det forstår jeg godt.

Hallegaards spegepølser er kendt vidt omkring, og heller ikke her er der slinger i valsen. Det er nogle af de bedste spegepølser jeg har smagt. Foto: Madensverden.dk.
Hallegaards spegepølser er kendt vidt omkring, og heller ikke her er der slinger i valsen. Det er nogle af de bedste spegepølser jeg har smagt. Foto: Madensverden.dk.

Spegepølserne fra Hallegaard er af høj kvalitet, og jeg er især ret begejstret for fru Larsen. Hemmeligheden bag en god spegepølse her på stedet er en solid kombination af håndværk, gode råvarer og tid.

For spegepølser tager tid, og det får de her.

Relateret artikel og opskrift er denne med højreb fra Hallegaard.

Se også hvordan du laver den bedste whiskysauce til t-bone.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required