Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Sennepsbøffer

Sennepsbøffer i fad med ovnkartofler og bønner

billederesultat for sennepsbøffer i fad
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
2.3k
DELINGER
Facebook2.3kPinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Sennepsbøffer i fad med ovnkartofler og bønner
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på sennepsbøffer
  • Tips
  • Kommentarer

Sennepsbøffer i fad med ovnkartofler og bønner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Sennepsbøffer i fad med ovnkartofler og bønner er en virkelig god opskrift på hakkebøffer med masser af smag og lækkert tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kartofler (små, med skræl)
  • olivenolie
  • 2 tsk rosmarin (tørret)
  • flagesalt
  • 800 g hakket oksekød
  • 2 tsk sennep
  • 2 tsk salt
  • 1 stort løg (- eller to mindre)
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk balsamico
  • 2,5 dl kalvefond
  • 2,5 dl piskefløde
  • 2 tsk sennep
  • 2 spsk majsstivelse
  • 300 g grønne bønner (evt. frosne)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Vask kartoflerne, dup dem tørre og vend dem med olivenolie, rosmarin og lidt groft salt. Bred dem ud i et ildfast fad, og stil dem i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft. De skal have 45 minutter.
  2. Rør hakkebøffer af oksekød, sennep og salt, og form otte lige store hakkebøffer. Bank dem let flade med den uskarpe side af en kniv, så bøfferne bedre holder formen under stegningen.
  3. Kom lidt olie på en varm pande, og brun nu hakkebøfferne et lille minut på hver side ved en god varme. Tag fire ad gangen, og læg dem i et ildfast fad.
  4. Pil løget og skær det i skiver, som lægges på panden. Svitses let sammen med sukker og balsamico, og løgene skal nu falde sammen. Tilsæt kalvefond, fløde og sennep, og lad det koge op. Jævn evt. med lidt Maizena, der udrøres i lidt koldt vand. Men pas på sovsen ikke bliver for tyk, da den tykner yderligere under turen i ovnen!
  5. Hæld sennepssovs med løg over hakkebøfferne, og stil det i ovnen. Det skal have 25 minutter sammen med kartoflerne og ved samme temperatur.
  6. De grønne bønner koges i letsaltet vand i to minutter, og dryppes af.

Næringsindhold

Kalorier934kcalKulhydrater43gProtein41gFedt67gMættet fedt30gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt26gTransfedt2gKolesterol213mgNatrium1969mgKalium1453mgKostfibre6gSukker9gVitamin A1445IUVitamin C42mgCalcium137mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på sennepsbøffer

Sennepsbøffer i fad med ovnkartofler og bønner er samtidig også en relativ hurtig og nem måde at tilberede hakkebøffer på.

Du får saftige hakkebøffer med bløde løg og en fantastisk dejlig sovs, og det hele tager kun omkring 45 minutter.

Opskriften er til fire personer, hvor der er to hakkebøffer til hver på 100 gram stykket. Se også min populære opskrift på den klassiske hakkebøf med bløde løg.

Se flere opskrifter:

  • Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs
  • Hakkebøffer i airfryer
  • Hakkebøffer med baconflødesovs (i fad i ovn)

Tips

Server dine sennepsbøffer med sennepssovs og løg sammen med de ovnbagte kartofler og letkogte bønner. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pia skriver

    november 17, 2020 at 7:23 pm

    Når du skriver kalorier, er det så pr. 100 gr. El pr portion? For det lyder lavt, når der både er smør, fløde osv.

    Svar
  2. Yvonne skriver

    april 26, 2017 at 5:22 pm

    Hej Guffeliguf????
    Har et spørgsmål ang hvad sennep du bruger er det Dijon sennep eller alm.stærk sennep ?
    Mvh
    Yvonne

    Svar
    • Guffeliguf.dk skriver

      april 27, 2017 at 7:56 am

      Hej Yvonne
      Det er jo smag og behag, men jeg holder meget af Maille's sennep med honning, men også en almindelig bornholmsk sennep er god til mange slags mad.
      Håber det hjælper dig lidt.
      Bedste hilsner
      Holger
      Guffeliguf.dk

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required