Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Sarah Bernhardt kager med chokolade

Sarah Bernhardt kager med chokolade

Sarah Bernhardt kager
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Sarah Bernhardt kager med chokolade er en ægte konditorklassiker og af gode grunde: De smager skønt og er perfekte til eftermiddagskaffen.

Sarah Bernhardt kager med chokolade er små kager, der består af en hjemmelavet makronbund toppet op med en chokolademousse, som derefter betrækkes af mørk chokolade.

Det er en slags eksplosion af smagsoplevelse og en hver chokolade-elsker vil helt sikkert elske denne dessert. Dog vil jeg lige pointere. at det kan være en god ide at lave dem forholdsvis små, da de er ret intense.

Typisk pynter konditorer disse kager med lidt frysetørret hindbær, men jeg vælger ofte at pynte dem med spiseligt guld for at gøre dem endnu mere festlige.

Opskrift på Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager med chokolade

Rakel Seneca
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 45 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Sarah Bernhardt kager med chokolade er en ægte konditorklassiker og af gode grunde: De smager skønt og er perfekte til eftermiddagskaffen.
Antal: 10 portioner
Ret: Dessert, Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Makronbunde
  • 2 stk æggehvider
  • 90 g mandelmel
  • 120 g flormelis
  • 1 tsk vaniljepulver
Chokolademousse
  • 125 g mørk chokolade
  • 250 ml piskefløde
  • 1 ark husblas
Til overtræk
  • 250 g mørk chokolade
  • spiselig guld eller frysetørret hindbær

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave makronerne ved at først piske æggehviderne stive, tilføj derefter mandelmel, flormelis og vaniljepulver. Rør det forsigtigt sammen.
  2. Put massen i en sprøjtepose og sprøjt dem ud på en bageplade betrukket med bagepapir. De skal være cirka fire centimeter i diameter, giv også god plads i mellem hver makron, da de godt kan flyde lidt ud.
  3. Bag dem nu ved 160 grader almindelig ovn i cirka 20 minutter. Lad dem derefter køle ned.
  4. I mens kan chokolademoussen laves: Kom husblas i blød i koldt vand i cirka 10 minutter. Hak chokoladen.
  5. Varm nu piskefløden op til lige under kogepunktet. Tilføj husblas og lad den smelte i fløde. Tilføj derefter hakket chokolade og lad det smelte i fløden.
  6. Lad cremen køle helt ned og brug derefter et elektrisk piskeris til at piske det til en flødeskum. Smør chokoladecremen ud på hver makron.
  7. Smelt den mørke chokolade og dyp hver kage forsigtigt ned i det. Du kan også bruge en lille pensel til at pensle chokoladen på.
  8. Pynt med spiselig guld og stil kagerne på køl, indtil chokoladen er helt stivnet. Nu kan du servere de lækre Sarah Bernhardt kager.

Næringsindhold

Kalorier410kcalKulhydrater32gProtein6gFedt30gMættet fedt15gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.01gKolesterol30mgNatrium24mgKalium302mgKostfibre5gSukker22gVitamin A384IUVitamin C0.2mgCalcium63mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv også at tilføje lidt smag til chokolademoussen i Sarah Bernhardt kagerne.

Du kan for eksempel tilføje en smule kaffe eller appelsinskal. Begge dele smager skønt.

Se også vores andre opskrifter på desserter her:

Kage med hvid chokolademousse og bær

Mini Othello lagkage med konditorcreme og marcipan

Jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required