Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

billederesultat for græsk peinirli
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook85PinterestSMSEmailMessenger
85
DELINGER

Her får du opskriften på peinirli, der mest af alt er en græsk udgave af den italienske pizza. Fyldet kan nemt varieres i det uendelige.

Peinirli - mums!

Hvis man er en glad pizzaelsker ligesom mig, ja så kan man spise alt, hvad der bare minder om en pizza.

Peinirli er en græsk form for pizza, der er ufo-formet og med masser af ost.

Jeg har prøvet lave dem i en lidt mindre udgave som en appetizer. Det kan jeg klart anbefale hvis du skal have gæster - eller bare selv vil nyde disse lækre brød med fyld.

Du kan bruge lige hvad du har lyst til af fyld til dine peinirli.

Du får cirka 5-6 stk. af denne opskrift.

Bagetiden på peinirli er ca. 15 til 20 minutter ved 230 grader varmluft.

Opskrift på peinirli

Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Hævetid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 35 minutter min
Her får du opskriften på peinirli, der mest af alt er en græsk udgave af den italienske pizza. Fyldet kan nemt varieres i det uendelige.
Antal: 4
Ret: Brød
Køkken: Græsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dej
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 3 dl vand (lunkent)
  • 500 g Tipo 00 hvedemel. (ca. mængde)
Fyld
  • goudaost (revet)
  • mozzarella ost
  • pizzasauce
  • skinke (lufttørret )
  • 1 pose rucola
  • Lidt parmesan (friskrevet)
  • hvidløgsolie (koldpresset rapsolie blandet med 1 presset hvidløgsfed)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt.
  2. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen, til den er ensartet og smidig.
  3. Stil dejen til hævning på et stort skærebræt under husholdningsfilm og et viskestykke i ca. 1 time.
  4. Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
  5. Del dejen i 5-6 boller.
  6. Rul hver bolle ud ovalt.
  7. Pres enderne sammen med fingrene og rul siderne ind mod midten - ca. 1 cm ind.
  8. Start med revet goudaost i bunden, kom pizzasauce over og top med mozzarellaost og lidt revet goudaost.
  9. Bag peinirli i 15 til 20 minutter.
  10. Når Peinirli er færdigbagte, toppes de med et par skiver lufttørret skinke, rucola, revet parmesanost og hvidløgsolie.

Næringsindhold

Kalorier180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Hvis du bager peinirli på en brændvarm pizzasten, er bagetiden ca. 8 til 10 minutter.

Min pizzasten står og hygger sig i ovnen i ca. 1 time ved 280 grader inden brug.

Se også disse lækre pizzaopskrifter:

Pizza Margherita
Pizza Margherita er en nem opskrift på pizza i bradepande. Du laver en pizza, der fylder hele bradepanden, og den rækker til 4 personer.
Se opskriften her
billede med pizza margherita i bradepande
Pizzatwisters
Her får du opskriften på nemme pizzatwisters. De lækre pizzasnacks er med goudaost, og de er gode både som snack og til madpakken. Sikkert hit hos ungerne!
Se opskriften her
pizzatwisters til madpakken
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required