• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

billederesultat for græsk peinirli
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
85
SHARES
FacebookMessenger85PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  1. august 2024 - Udgivet:  3. september 2020

Her får du opskriften på peinirli, der mest af alt er en græsk udgave af den italienske pizza. Fyldet kan nemt varieres i det uendelige.

Peinirli - mums!

Hvis man er en glad pizzaelsker ligesom mig, ja så kan man spise alt, hvad der bare minder om en pizza.

Peinirli er en græsk form for pizza, der er ufo-formet og med masser af ost.

Jeg har prøvet lave dem i en lidt mindre udgave som en appetizer. Det kan jeg klart anbefale hvis du skal have gæster - eller bare selv vil nyde disse lækre brød med fyld.

Du kan bruge lige hvad du har lyst til af fyld til dine peinirli.

Du får cirka 5-6 stk. af denne opskrift.

Bagetiden på peinirli er ca. 15 til 20 minutter ved 230 grader varmluft.

Opskrift på peinirli

billederesultat for græsk peinirli
Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard

Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

5 fra 5 stemmer
Her får du opskriften på peinirli, der mest af alt er en græsk udgave af den italienske pizza. Fyldet kan nemt varieres i det uendelige.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Hævetid 1 time t
Samlet tid 1 time t 35 minutter min
Antal: 4
Ret: Brød
Køkken: Græsk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Dej
  • 25 g gær
  • 1 tsk salt
  • 3 dl vand - lunkent
  • 500 g Tipo 00 hvedemel. - ca. mængde
Fyld
  • goudaost - revet
  • mozzarella ost
  • pizzasauce
  • skinke - lufttørret
  • 1 pose rucola
  • Lidt parmesan - friskrevet
  • hvidløgsolie - koldpresset rapsolie blandet med 1 presset hvidløgsfed

Fremgangsmåde
 

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt.
  2. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen, til den er ensartet og smidig.
  3. Stil dejen til hævning på et stort skærebræt under husholdningsfilm og et viskestykke i ca. 1 time.
  4. Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
  5. Del dejen i 5-6 boller.
  6. Rul hver bolle ud ovalt.
  7. Pres enderne sammen med fingrene og rul siderne ind mod midten - ca. 1 cm ind.
  8. Start med revet goudaost i bunden, kom pizzasauce over og top med mozzarellaost og lidt revet goudaost.
  9. Bag peinirli i 15 til 20 minutter.
  10. Når Peinirli er færdigbagte, toppes de med et par skiver lufttørret skinke, rucola, revet parmesanost og hvidløgsolie.

Næringsindhold

Kalorier: 180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Hvis du bager peinirli på en brændvarm pizzasten, er bagetiden ca. 8 til 10 minutter.

Min pizzasten står og hygger sig i ovnen i ca. 1 time ved 280 grader inden brug.

Se også disse lækre pizzaopskrifter:

Pizza Margherita

4.9 fra 12 stemmer
Pizza Margherita er en nem opskrift på pizza i bradepande. Du laver en pizza, der fylder hele bradepanden, og den rækker til 4 personer.
Gå til opskrift
billede med pizza margherita i bradepande

Pizzatwisters

4.8 fra 16 stemmer
Her får du opskriften på nemme pizzatwisters. De lækre pizzasnacks er med goudaost, og de er gode både som snack og til madpakken. Sikkert hit hos ungerne!
Gå til opskrift
pizzatwisters til madpakken
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required