Pebermyntepastiller med chokolade er den nemmeste og lækreste konfekt, som kan laves året rundt, og der skal kun bruges fire ingredienser.
Pebermyntepastiller er en klassisk julekonfekt, men jeg synes bestemt, at de kan laves når som helst på året, da de smager super godt.
Denne opskrift kræver kun fire ingredienser, og så tager det kun cirka 10 minutter at bikse sammen.
Dog tager det op til ti timer, før de er klar til at blive spist, da de skal tørre og blive helt sprøde. Så du kan eventuelt lave dem om formiddagen, og så er de klar til servering om aftenen.
Opskrift på pebermyntepastiller
Pebermyntepastiller
Ingredienser
- 200 g flormelis
- 12 dråber pebermynteessens
- 1 stk æggehvide
- 50 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Start med at tage en skål og tilføj æggehvide og flormelis. Rør det godt sammen, så det får en konsistens ligesom en tyk lim.
- Tilføj derefter pebermynteessensen og smag blandingen til og tilføj eventuelt flere dråber, hvis du ønsker en stærkere smag.
- Tag nu et stort fad og beklæd det med bagepapir. Put derefter blandingen i en sprøjtepose.
- Sprøjt cirka 70 pebermyntepastiller ud på bagepladen. De skal være på størrelse med en lille knap.
- Lad dem nu stå i stuetemperatur i cirka 10 timer for at tørre og blive sprøde.
- Smelt nu den mørke chokolade over et vandbad og brug en lille ske eller tyl til at fordele den smeltede chokolade ud på hver pastil.
- Lad chokoladen størkne og så er dine pebermyntepastiller klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Hvis du ønsker at gøre denne opskrift ekstra festlig kan du tilføje en smule frugtfarve til sukkermassen.
Du kan også pynte med lidt guldstøv eller krymmel, når du har kommet chokolade på pastillerne.
Se også andre opskrifter på slik:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: