Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller
Vær venlig at stemme :-)
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Pebermyntepastiller med chokolade er den nemmeste og lækreste konfekt, som kan laves året rundt, og der skal kun bruges fire ingredienser.

Pebermyntepastiller er en klassisk julekonfekt, men jeg synes bestemt, at de kan laves når som helst på året, da de smager super godt.

Denne opskrift kræver kun fire ingredienser, og så tager det kun cirka 10 minutter at bikse sammen.

Dog tager det op til ti timer, før de er klar til at blive spist, da de skal tørre og blive helt sprøde. Så du kan eventuelt lave dem om formiddagen, og så er de klar til servering om aftenen.

Opskrift på pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller

Rakel Seneca
Vær venlig at stemme 🙂
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 10 minutter min
Tørretid: 10 timer t
Samlet tid: 10 timer t 10 minutter min
Pebermyntepastiller med chokolade er den nemmeste og lækreste konfekt, som kan laves året rundt, og der skal kun bruges fire ingredienser.
Antal: 70 stykker
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g flormelis
  • 12 dråber pebermynteessens
  • 1 stk æggehvide
  • 50 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en skål og tilføj æggehvide og flormelis. Rør det godt sammen, så det får en konsistens ligesom en tyk lim.
  2. Tilføj derefter pebermynteessensen og smag blandingen til og tilføj eventuelt flere dråber, hvis du ønsker en stærkere smag.
  3. Tag nu et stort fad og beklæd det med bagepapir. Put derefter blandingen i en sprøjtepose.
  4. Sprøjt cirka 70 pebermyntepastiller ud på bagepladen. De skal være på størrelse med en lille knap.
  5. Lad dem nu stå i stuetemperatur i cirka 10 timer for at tørre og blive sprøde.
  6. Smelt nu den mørke chokolade over et vandbad og brug en lille ske eller tyl til at fordele den smeltede chokolade ud på hver pastil.
  7. Lad chokoladen størkne og så er dine pebermyntepastiller klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis du ønsker at gøre denne opskrift ekstra festlig kan du tilføje en smule frugtfarve til sukkermassen.

Du kan også pynte med lidt guldstøv eller krymmel, når du har kommet chokolade på pastillerne.

Se også andre opskrifter på slik:

  • Hjemmelavet Toffifee
  • Mozartkugler
  • Hindbærflæsk
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required