Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Peanutbutterbrød

Peanutbutterbrød

Peanutbutterbrød
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
6
DELINGER
Facebook6PinterestSMSEmailMessenger

Peanutbutterbrød er lækkert og let at lave. Du pisker bare ingredienserne sammen, kommer dejen i en form og bager det i en lille times tid.

Peanutbutterbrød er endnu en af de retter - eller bagværk - som er gået viralt efter at have været næsten glemt. Heldigvis. For det er et dejligt brød, som er nært beslægtet med kage lige som bananbrødet.

Og der skal faktisk også en banan i dette brød, så man får den svampede konsistens og en svag smag af frugten.

Da jeg holder af peanutbutter-smagen, behøver jeg ikke at komme andet på end netop en god smør.

Du kan også vælge at komme chokoladestykker i brødet og servere det som en kage. Eller lægge pålægschokolade på de nybagte skiver, så det smelter lidt ned i skiverne. Lækkert.

Opskrift på peanutbutterbrød

Peanutbutterbrød - det velsmagende og virale hit

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Peanutbutterbrød er lækkert og let at lave. Du pisker bare ingredienserne sammen, kommer dejen i en form og bager det i en lille times tid.
Antal: 1 stk
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 2.25 dl peanutbutter
  • 1 banan (moden)
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader over- og undervarme.
  2. Pisk sukker og æg til en luftig masse.
  3. Tilsæt æg og pisk videre.
  4. Hæld peanutbutter og den modne banan i og pisk igen.
  5. Vend bagepulver og salt i melet og tilsæt det til dejen. Rør rundt eller pisk på laveste hastighed, til dejen er samlet.
  6. Hæld dejen i en form, ca. 10 x 20 cm og bag ca. en time. Efter 50 minutter stikker du en strikkepind eller et træspyd i midten for at se, om dejen hænger fast. Tag brødet ud, når dejen ikke hænger fast.
  7. Lad brødet køle af mindst ti minutter, før I spiser det.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Peanutbutterbrød indeholder bagepulver i stedet for gær, og det gør det så dejlig let at bage. Ingen hævning, ingen æltning.

Opskriften her er inspireret af den gamle kogebog Five Roses Cookbook, som udkom i 1932.

Har du lyst til at bage andre brød og kager, som er blevet TikTok-fænomener, kan du tjekke disse opskrifter ud.

Bananbrød

Tortilla trend

Fetapasta

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required