Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Pakora - sprøde indiske snacks

Pakora - sprøde indiske snacks

Pakora - indiske snacks
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Pakora er en indisk snack, som er lækker til et indisk måltid eller blot som en eftermiddagssnack. De kan også spises til studenterkørsel.

Pakora er virkelige nemme at lave. De kræver kun få ingredienser, og så smager de selvfølgelig super godt. De er dejlige sprøde, da de frituresteges, og dermed får deres karakteristiske knas.

Disse indiske snacks består faktisk kun af løg, krydderier, mel og maizena, som er ingredienser, næsten alle allerede har stående i deres køkken.

Normalt laves de faktisk af kikærtemel. Men kikærtemel kan godt være svært at finde i normale supermarkeder, derfor har jeg justeret opskriften, så den er nem at lave.

Opskrift på indiske pakora

Pakora - sprøde indiske snacks

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Pakora er en indisk snack, som er lækker til et indisk måltid eller blot som en eftermiddagssnack. De kan også spises til studenterkørsel.
Antal: 10 stk
Ret: Snack
Køkken: Indisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk løg fine strimler
  • 0,5 stk grøn chili frisk
  • 1 tsk maizena
  • 1 spsk hvedemel
  • 0,5 tsk garam masala
  • 0,5 tsk karry
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 drys salt
  • 1 spsk vand
  • 5 dl olie

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løget i meget fine strimler, kom dem derefter i en skål og brug hænderne til at separere skiverne af løg. Hak også chili og tilføj det til løgene.
  2. Tilføj nu maizena, hvedemel, garam masala og karry. Drys lidt med salt og tilføj citronsaft.
  3. Rør det godt sammen og tilføj en spiseskefuld vand, rør det hele sammen igen. Konsistensen skal ikke være for flydende, men mere ligesom en slags dej.
  4. Varm olie op på en pande til mellem varme. Tag en skefuld af ingredienserne og put på panden, vær forsigtig til ikke at røre ved dem for meget i starten.
  5. Lad dem stege i cirka et minut på hver side og forsæt, indtil de alle er færdige.
  6. Put dem på en tallerken med køkkenrulle til at suge ekstra olie og server pakora, mens de stadig er varme.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv denne opskrift på pakora med alle slags grøntsager, både revet kartofler og skiver af aubergine fungerer super godt.

Se også andre opskrifter på indiske snacks her:

Samosa - sprøde med krydret kartoffelfyld

Indisk street food: Vada Pov

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required