• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Nem nøddebund med jordbærflødeskum

Nem nøddebund med jordbærflødeskum

nøddebund med jordbærflødeskum
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
155
SHARES
FacebookMessenger155PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 26. januar 2022 - Udgivet: 25. april 2020

En nem opskrift på nøddebund med jordbærflæødeskum. En lækker dessertkage fra Newyorker By Heart, og det er en god sommerkage, der er hurtig at lave,

Her er opskriften på den lækre nøddebund med jordbærflødeskum fra Newyorker By Heart.

Hvis du søger en rigtig sommer dessert, så skal du prøve denne! Det er længe siden jeg har fået sådan en perfekt og velsmagende dessert - den var utrolig lækker.

Bunden er ikke sådan "kage-agtig", men sådan nærmest lidt halvblød karamel-agtig. Det er lidt svært at forklare og konsistensen når den færdigbagte nøddebund kommer ud af ovnen kan virke lidt bekymrende, men den skal være sådan let flydende - den størkner når den afkøler.

Bunden er ikke stenhård - kun hvis den får for lang tid i ovnen. Jeg kan kun anbefale dig at prøve den!

Opskrift på nøddebund

nøddebund med jordbærflødeskum
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Nem nøddebund med jordbærflødeskum

4.75 fra 4 stemmer
En nem opskrift på nøddebund med jordbærflæødeskum. En lækker dessertkage fra Newyorker By Heart, og det er en god sommerkage, der er hurtig at lave,
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 persomer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 300
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Nøddebund
  • 150 g hasselnødder
  • 160 g sukker
  • 150 g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 3 spsk piskefløde
Fyld
  • 500 g jordbær
  • 2,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde
 

  1. Hak nødderne groft og bland dem med de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde.
  2. Varm blandingen op ved svag varme, til en flydende "dej".
  3. Fordel "dejen" på en bageplade med bagepapir, hvorpå ringen af en springform er sat på.
  4. Bag din nøddebund ved 175 grader i 15-17 minutter.
  5. Lad bunden afkøle med ringen på.
  6. Skyl og nip jordbærrene, lad dem afdryppe.
  7. Skær dem i passende stykke og læg nogle pæne fra til pynt.
  8. Vend de ituskårne jordbær med den stiftpiskede fløde og pynt med halve bær.

Næringsindhold

Kalorier: 300kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Nøddebund med jordbærflødeskum serveres til en god kop kaffe.

Se også opskriften på klassisk jordbærtærte.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required