• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Morgenmadspizza

Morgenmadspizza

Morgenmadspizza med æg
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMSSubscribe

Morgenmadspizza med æg, spinat og champignon er perfekt til brunch eller til de morgener, hvor du fortjener lidt ekstra forkælelse.

Morgenmadspizza er virkelig lækker og er det bedste fra to verdener: Pizza og morgenmad kombineret.

Først laver man pizzaen, som bages i ti minutter og så tilføjes rå æg, der bliver tilberedt i ovnen.

Jeg synes virkelig, at denne ret smager godt, og jeg tror, at det blive en ugentlig klassiker, da den passer perfekt til en søndag morgen.

Man kan eventuelt vælge at lave både dejen og tomatsaucen aften før, så er det virkelig nemt at tilberede den om morgen når man vågner.

Se også de populære opskrifter på:

  • Butterdejspizza
  • Baked beans med hjemmelavet tomatsovs
  • Dessertpizza med Nutella og bananer

Opskrift på morgenmadspizza

Morgenmadspizza med æg
Rakel Seneca

Morgenmadspizza

5 fra 3 stemmer
Morgenmadspizza med æg, spinat og champignon er perfekt til brunch eller til de morgener, hvor du fortjener lidt ekstra forkælelse.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
hævning 1 time t
Samlet tid 1 time t 50 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Pizzadej
  • 1,5 dl vand - stuetemperatur
  • 1 tsk tørgær
  • 0,5 tsk sukker
  • 250 g hvedemel
  • 0,5 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
Tomatsauce
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 dl passata
  • 0,5 spsk tomatpure
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano - stødt
  • 0,5 tsk sukker
  • 5 blade frisk basilikum
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 0,5 tsk salt
Toppings
  • 75 g champignon
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 100 g cheddarost - revet
  • 3 stk æg
  • basilikum - friske blade

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave dejen. Kom lunt vand, tørgær og sukker i en skål og rør det sammen. Tilføj derefter olivenolie, salt og hvedemel.
  2. Ælt dejen sammen i cirka ti minutter. Dæk derefter dejen til og lad den hæve i en time.
Tomatsauce
  1. I mens dejen hæver, kan du lave tomatsaucen. Start med at knuse hvidløget og tag derefter en gryde, tilføj olivenolie og hvidløg. Lad det stege i et halv minut og tilføj derefter passata og tomatpuré.
  2. Tilføj sukker, sort peber, stødt oregano og frisk basilikum. Lad saucen simre i ti minutter og smag til med salt.
Morgenmadspizza og fyld
  1. Tag en pande og steg babyspinaten i et minut eller to for at trække vandet ud. Skær derefter champignonerne i skiver.
  2. Forvarm ovnen til 200 grader og gør en bageplade klar med bagepapir.
  3. Rul nu dejen ud til en tynd pizzabund, hæld tomatsauce ud over den og smør det jævnt ud. Fordel spinaten og champignonerne og drys cheddarosten ud over pizzaen.
  4. Bag den i ti minutter. Osten skal være smeltet, men gylden endnu. Tag pizzaen ud og slå forsigtigt de tre æg ud over pizzaen. Bag den nu i yderligere ti minutter -eller indtil æggehviderne er faste, men blommerne stadig er bløde.
  5. Pynt med frisk basilikum og lidt stødt oregano. Nu er din pizza klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan tilføje lige præcis den topping, som du ønsker på din morgenmadspizza.

Små baconstykker eller skinke i tern passer for eksempel rigtig godt ind i morgenmadstemaet.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Forsiden lige nu

hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften
nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required