Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Snacks og søde sager › Marengsspøgelser direkte til Halloween

Marengsspøgelser direkte til Halloween

Marengsspøgelser til Halloween
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMS
Opdateret: 24. oktober 2023 - Udgivet: 24. oktober 2023

Marengsspøgelser er fine på Halloween-bordet, og de er lette at lave. Sæt dit eget personlige præg på dem og server uhyggelige marengs.

Marengsspøgelser tager ingen tid at lave, hvis man altså fraregner bagetiden.

Æggehvider, sukker og eddike piskes helt stift, massen sprøjtes ud på bageplader og efter en times tid har du de fineste små spøgelser.

Du kan tegne ansigter, som du vil - glade, sure eller med åben mund som her. Og så kan du dyppe bunden i smeltet chokolade, hvis du vil have mere smag.

Halloween er kommet for at blive i Danmark, og noget af det sjove ved festdagen er at lave sine egne uhyggelige kager og måltider. Inklusive spøgelsesmarengs.

Opskrift på marengsspøgelser til Halloween

Karen SenecaKaren Seneca

Marengsspøgelser direkte til Halloween

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 16 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 24
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 stk æggehvider - gerne pasteuriseret
  • 100 g sukker
  • ½ tsk eddike
  • chokolade - el. spiselig tusch til ansigter
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 100 grader over- og undervarme. Ca. 80 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Hæld to æggehvider i en skål. Pisk dem til fast skum, så du kan vende skålen på hovedet og massen ikke falder ud.
  3. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, imens du pisker. Brug mindst fem minutter med elpiskeren, så du får en meget fast masse. Tilsæt eddike og pisk den i marengsmassen.
  4. Hæld massen i en tyl eller en frysepose, hvor du klipper hul i det ene hjørne. Sprøjt ca. 15-16 marengsspøgelser ud på bagepapiret.
  5. Bag i en time, hvis du skønner, at de er sprøde nok. Ellers slukker du ovnen og lader dem stå i ovnen, indtil de er sprøde.
  6. Brug smeltet chokolade eller en spiselig tusch til at tegne ansigter og server nu dine uhyggelige spøgelser.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 24kcalKulhydrater: 6gProtein: 0.01gFedt: 0.02gNatrium: 0.3mgKalium: 0.3mgSukker: 6gCalcium: 0.1mgJern: 0.003mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Det er altid en god ide at komme eddike i en marengsskum, fordi æggehviderne bliver mere stabile af at få tilsat syre.

Undgå at åbne ovndøren, når dine marengsspøgelser bager, temperaturskiftet risikerer at få dem til at falde sammen.

Du kan bruge disse marengsspøgelser som pynt på en kage eller på toppen af muffins. De kan selvfølgelig også spises præcis, som de er.

Se flere Halloween-opskrifter:

  • Uhyggelige heksefingre - småkager
  • Halloweenmuffins med pynt
  • Søde spøgelses-småkager
  • Halloween-boller formet som små græskar
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required