Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Laks i baconsvøb

Laks i baconsvøb

laks i baconsvøb
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på laks i baconsvøb. En nem og simpel middagsret med laks og bacon, der serveres med stuvet spinat og ris.

Laks i baconsvøb er en populær ret til aftensmad, som også er god til personer, der normalt ikke er ellevilde med fisk.

Baconskiverne giver den fine laks en let røgsmag, og det gør bestemt kun retten bedre.

Her er retten anrettet med stuvet spinat og kogte ris, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på laks i baconsvøb

Laks i baconsvøb

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du min opskrift på laks i baconsvøb. En nem og simpel middagsret med laks og bacon, der serveres med stuvet spinat og ris.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Laks i baconsvøb
  • 4 stk laks (uden skind og ben)
  • Lidt citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
Stuvet spinat
  • 800 g spinat (fra frost, optøet)
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • Lidt muskatnød (revet)
  • Lidt citronsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber
Ris
  • 4 dl ris (koges som anvist på pakken)

Få Madens Verdens nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og find et ildfast fad frem.
  2. Fjern skind og eventuelle ben i laksestykkerne, krydr med lidt salt, peber og citronsaft. Vikl to skiver bacon rundt om hvert stykke laks.
  3. Læg din laks i baconsvøb i det ildfaste fad, og bag dem ca. 18 minutter på næstnederste rille i ovnen.
  4. Ris koges som anvist på pakken i saltet vand. Pas på med ikke at koge ris for længe.
  5. Imens laver du stuvet spinat ved at komme en spiseskefuld smør på en varm pande, og når smørret er brust af, kommes spinat ved. Du kan med fordel inden da klemme mest muligt væde fra spinaten.
  6. Steg nu et par minutter, og tilsæt så madlavningsfløde. Lad det creme lidt ind, og smag til med salt, peber, citronsaft og revet muskatnød. Madlavningsfløde kan naturligvis udskiftes med en alm. fløde.

Næringsindhold

Kalorier110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Laks i baconsvøb nydes straks, og retten er også god med et stykke lækkert brød til.

Jeg plejer at købe en halv side laks, som så skæres ud i passende laksebøffer, men du kan også blot købe de laksestykker, der allerede er skåret ud.

Jeg synes dog ofte, at de er lige til den lille side i størrelse.

Vild med laks? Se benyt også disse opskrifter:

Laksesalat med ovnbagt laks, salat, tomat, og bacon

Laks med grønne bønner og kartofler

Glaseret laks med blomkålsris og spinat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required