• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingfilet i agrodolce (italiensk sur-sød sauce)

Kyllingfilet i agrodolce (italiensk sur-sød sauce)

kyllingfilet i agrodolce
Kyllingfilet i agrodolce er en klassisk opskrift fra Italien, hvor kylling steges i en sur-sød sauce lavet med blandt andet honning og hvidvin. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2023 - Udgivet:  9. april 2019

Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailRedditSMS

Den bedste opskrift på kyllingfilet i agrodolce, der er en italiensk sur-sød sauce, som blandt andet laves af hvidvin og honning. En nem hverdagsret.

Kyllingfilet i agrodolce er en typisk ret fra det nordlige Italien, og den er faktisk meget nem at lave.

Navnet på retten lyder måske som en besværlig omgang, men faktisk er der blot tale om stegte kyllingefileter, der tilberedes sammen med en simpel sur-sød sauce.

Som i så mange andre italienske retter er sovsen lavet med blandt andet hvidvin, og det er blandt sherryeddike og akacie honning, der giver det sur-søde modspil i retten.

Og her er der også anvendte de klassiske ingredienser i det italienske køkken som fennikel, hvidløg og peberfrugt, der simrer møre i saucen.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også min populære Billede med Fontanafredda hvidvin Langhe Chardonnay

Et godt vinforslag til denne opskrift er en italiensk hvidvin fra Fontanafredda i Piemonte. Hvidvinen er en Langhe, der er lavet på chardonnay-druen, og det er en let og frisk hvidvin, der smager af æble, lidt citron og en anelse fersken. Kan blandt andet købes i SuperBrugsen og Kvickly. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Gitte Harslund

    september 25, 2022 at 2:38 pm

    Hvornår skal tomaterne i og skal de skæres ud ?

    Svar
  2. Tore Blaabjerg

    maj 04, 2021 at 12:17 pm

    hvor købes sherryeddike

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 04, 2021 at 12:29 pm

      Hej Tore
      I mange supermarkeder, og ellers bruger du bare en anden eddike - evt. en hvidvinseddike. Den er også fin.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her